SHOP NU

black friday

SHOP NU

black friday

Shop nu met korting, ontdek de beste deals

Shop met korting >
 • Thuiswinkel waarborg
 • 9,6 uit 54.219 reviews
 • Gratis verzending

Alcatel 1S (2019) Display Folie

Op deze pagina kun je ongetwijfeld een goede display folie voor de Alcatel 1S (2019) vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor jou zit er wel een Alcatel 1S (2019) display folie tussen!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters

 1. Alcatel 1S (2019) Clear LCD Screen Protector
  Alcatel 1S (2019) Clear LCD Screen Protector
  € 7,95
  Op voorraad

De beste Alcatel 1S (2019) display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Alcatel 1S (2019) zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je 1S (2019) beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als je bang bent dat het aanbrengen van een 1S (2019) display folie lastig is, dan kunnen we je gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. Je hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt je de display folie op de Alcatel 1S (2019) plakken.

Een flexibele 1S (2019) screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie je Alcatel 1S (2019) tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kun je denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van je telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Alcatel 1S (2019) display folies. Afhankelijk van wat je met je telefoon doet kun je bepalen of je aan een 1S (2019) display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Alcatel 1S (2019) display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Alcatel 1S (2019) display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Alcatel 1S (2019) display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je 1S (2019) voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Alcatel 1S (2019) display folie bescherming

Een display folie beschermt je 1S (2019) tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt je 1S (2019) beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Filters