Xiaomi Mi 8 Headsets

Hieronder vindt u ons complete assortiment Xiaomi Mi 8 headsets. Gebruik de filters links in beeld om headsets van uw favoriete merk te bekijken, of om te zien welke headsets wij op voorraad hebben. Als u veel onderweg bent, uw Xiaomi Mi 8 tijdens het sporten bij u heeft, of u wilt gewoon even lekker niet gestoord worden, gebruik dan een van onderstaande headsets om te kunnen genieten van uw favoriete muziek.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Draagstijl Draagstijl Heeft u een voorkeur voor een headset die op een bepaalde manier op, over of in het oor valt? Selecteer hieronder dan de eigenschap van uw keuze.
Toon resultaten
Microfoon Microfoon Met een microfoon kunt u bellen en gebeld worden via dit product. Zonder microfoon is het mogelijk om naar muziek te luisteren, maar bellen is dan geen optie.
Toon resultaten
Volumeregeling Volumeregeling Hiermee kunt u de volume van een gesprek of van uw muziek regelen.
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 4 van 4 | Per pagina
 1. Digitale In-Ear Headset met USB Type-C aansluiting

  Digitale In-Ear Headset met USB Type-C aansluiting

  Digitale In-Ear Headset met USB Type-C aansluiting

  Met Digitale In-Ear Headset met USB Type-C aansluiting wordt u niet geheel afgesloten van de buitenwereld, maar geniet u wel optimaal van uw muziek!

  In het oor | Wit

  € 49,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Baseus Enock USB-C Headset Wit

  Baseus Enock USB-C Headset Wit

  Baseus Enock USB-C Headset Wit

  Met de Baseus Enock USB-C Headset wordt u niet geheel afgesloten van de buitenwereld, maar geniet u wel optimaal van uw muziek!

  Baseus | In het oor | Wit

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. 4Smarts Melody Headset met USB Type-C Aansluiting Wit

  4Smarts Melody Headset met USB Type-C Aansluiting Wit

  4Smarts Melody Headset met USB Type-C Aansluiting Wit

  Met 4Smarts Melody Headset met USB Type-C aansluiting wordt u niet geheel afgesloten van de buitenwereld, maar geniet u wel optimaal van uw muziek!

  4smarts | In het oor | Wit

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Baseus Enock USB-C Headset Zwart

  Baseus Enock USB-C Headset Zwart

  Baseus Enock USB-C Headset Zwart

  Met de Baseus Enock USB-C Headset wordt u niet geheel afgesloten van de buitenwereld, maar geniet u wel optimaal van uw muziek!

  Baseus | In het oor | Zwart

  € 19,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!

De perfecte Xiaomi Mi 8 headset

Headsets zijn je toestel zijn beste vriend. Ze geven je de mogelijkheid om te luisteren naar je muziek, games en video’s, zonder dat je mensen om je heen hoeft te storen. Daarnaast beiden ze uiteraard ook de mogelijkheid om handsfree te bellen. Vrijwel iedere toestel word geleverd met een headset, maar als u het beste uit uw Xiaomi Mi 8 wilt halen, kunnen andere headsets vaak een betere ervaring bieden. Denk bijvoorbeeld aan headsets die speciaal ontwikkeld zijn voor het gebruik bij sporten.

Een goede headset moet beschikken over drie belangrijke dingen: Goed geluid, draagcomfort en uiteraard een microfoon voor handsfree bellen. Een extra functie die niet altijd beschikbaar is, maar wel handig is, is de mogelijkheid om de volume te bedienen met de headset. Functies zoals volume controle zijn uiteraard afhankelijk van welk type toestel u heeft. Op deze pagina vindt u enkel de headsets die geschikt zijn voor uw Xiaomi Mi 8. U kunt gebruik maken van het linker menu om eigenschappen en mogelijkheden die u belangrijk vindt te filteren. Zo vindt u de perfecte Xiaomi Mi 8 headset.

Xiaomi Mi 8 headset voor het sporten

Geniet van uw favoriete muziek bij het sporten middels een Xiaomi Mi 8 headset. Belangrijk bij een sportheadset is dat deze sterk en comfortabel moet zijn. De headset moet tegen een stootje kunnen en ook tegen een paar druppels water of zweet. Ook is het draagcomfort erg belangrijk. Een goede sportheadset houdt grip in uw oorschelp zonder dat het oncomfortabel aanvoelt. Binnen het filter in het linker menu vindt u o.a. de mogelijkheid om te filteren op draagstijl. Zo zijn er headsets die u in het oor draagt, over het oor of op het oor. Ook andere filters kunt u gebruiken om de ideale Xiaomi Mi 8 headset te kunnen vinden voor bij het sporten.

Bent u op zoek naar een headset voor bij het sporten? Bekijk dan ook ons assortiment Xiaomi Mi 8 hoesjes. Wij adviseren altijd een goed beschermhoesje om uw Xiaomi Mi 8 optimaal te beschermen tijdens het sporten.

Xiaomi Mi 8 headsets van de beste merken

Binnen ons assortiment Xiaomi Mi 8 headsets vindt u een selectie van de beste merken. Deze merken zijn opgenomen in ons assortiment vanwege de bewezen kwaliteit en duurzaamheid. Zo weet u zeker dat u geen miskoop doet. Meer informatie over de merken die wij binnen ons assortiment voeren vindt u uiteraard op de productpagina’s.

Advies op maat

Heeft u vragen over ons assortiment Xiaomi Mi 8 headsets? Bel of mail ons dan! Onze medewerkers van de klantenservice staan altijd voor u klaar om vragen over headsets en andere telefoon accessoires te beantwoorden. Ook vragen over compatibiliteit van headset en uw Xiaomi Mi 8 kunt u kwijt bij onze productexperts van de klantenservice.

Bekijk ook ons complete assortiment headsets. Beschikt uw toestel over Bluetooth? Dan kunt u ook ons complete assortiment Bluetooth headsets bekijken voor headsets die draadloos verbonden kunnen worden met uw Xiaomi Mi 8.

Klik hier voor de resultaten