Uw winkelmand
is leeg

Wiko Rainbow Jam Hoesjes en Screen Protectors

Wiko Rainbow Jam accessoires

Alle Wiko Rainbow Jam accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Wiko Rainbow Jam. Of u nu op zoek bent naar een Rainbow Jam hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Wiko Rainbow Jam accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Wiko Rainbow Jam

Om te zorgen dat de Rainbow Jam er als nieuw uit blijft zien, is een Rainbow Jam hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Rainbow Jam verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Rainbow Jam. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Rainbow Jam hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Rainbow Jam hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Rainbow Jam, maar geeft uw Rainbow Jam ook een stijlvol uiterlijk. Een Wiko Rainbow Jam hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Rainbow Jam screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Wiko Rainbow Jam beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Rainbow Jam accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Rainbow Jam intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Rainbow Jam opladers!

Verzenden en service van de Rainbow Jam accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Rainbow Jam accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Wiko Rainbow Jam accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Rainbow Jam accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Wiko Sunny hoesjes, Wiko Lenny 4 hoesjes en Wiko View Prime hoesjes.

Klik hier voor de resultaten