Uw winkelmand
is leeg

Wiko Pulp Fab 4G Hoesjes en Screen Protectors

Wiko Pulp Fab 4G accessoires

Alle Wiko Pulp Fab 4G accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Wiko Pulp Fab 4G. Of u nu op zoek bent naar een Pulp Fab 4G hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Wiko Pulp Fab 4G accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Wiko Pulp Fab 4G

Om te zorgen dat de Pulp Fab 4G er als nieuw uit blijft zien, is een Pulp Fab 4G hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Pulp Fab 4G verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Pulp Fab 4G. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Pulp Fab 4G hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Pulp Fab 4G hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Pulp Fab 4G, maar geeft uw Pulp Fab 4G ook een stijlvol uiterlijk. Een Wiko Pulp Fab 4G hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Pulp Fab 4G screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Wiko Pulp Fab 4G beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Pulp Fab 4G accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Pulp Fab 4G intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Pulp Fab 4G opladers!

Verzenden en service van de Pulp Fab 4G accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Pulp Fab 4G accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Wiko Pulp Fab 4G accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Pulp Fab 4G accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Wiko Sunny hoesjes, Wiko Lenny 4 hoesjes en Wiko View Prime hoesjes.

Klik hier voor de resultaten