Uw winkelmand
is leeg

Sony Xperia XA Ultra Hoesjes en Screen Protectors

Sony Xperia XA Ultra accessoires

De Sony Xperia XA Ultra is onderdeel van de Sony’s nieuwste smartphone line-up: de Xperia X serie. Dit toestel, dat naast de Xperia X, Xperia XA en Xperia X Performance bestaat, is de phablet variant van de serie. Het toestel heeft een 6 inch scherm en is daarmee vrij groot. Erg handig als u veel multimedia gebruikt op uw smartphone.

Sony Xperia XA Ultra Accessoires

Bij GSMpunt vindt u een breed assortiment aan Sony Xperia XA Ultra accessoires. Zo vindt u screen protectors en hoesjes om uw toestel te beschermen, extra opladers en geheugenkaarten, autoladers, bluetooth headsets, speakers en meer. Deze accessoires kunnen uw Xperia XA Ultra ervaring compleet maken.

Houdt uw Sony Xperia XA Ultra onbeschadigd

Een krasje op of een deukje in uw Xperia XA Ultra is natuurlijk onwenselijk. Wij raden dan ook aan uw smartphone te beschermen met een hoesje. GSMpunt heeft een uitgebreid assortiment aan Sony Xperia XA Ultra hoesjes die uw smartphone krasvrij houden. Onze Book Cases beschermen dankzij het flip ontwerp zowel de behuizing als het scherm van uw XA Ultra, zodat uw hele toestel er goed uit blijft zien. Daarnaast bieden de book cases handige extra’s, zoals ruimte voor pasjes en de mogelijkheid om ze als standaard te gebruiken. Handig voor het kijken van een video!

Naast het beschermen van uw Sony Xperia XA Ultra zorgt een hoesje ook voor een persoonlijke touch. Doordat er zoveel verschillende kleuren en ontwerpen zijn qua hoesjes, kunt u een hoesje kiezen dat goed op uw smaak aansluit.

Om de bescherming van uw Sony Xperia XA Ultra compleet te maken kunt u uw hoesje combineren met een screen protector. Deze beschermers plakt u over uw scherm heen, zodat deze te allen tijde tegen krassen en barstjes beschermd is.

Geef uw Sony Xperia XA Ultra een vast plekje

Uw smartphone onderweg gebruiken kan tot gevaarlijke situaties leiden. Dit kunt u gelukkig voorkomen met een autohouder voor uw Sony Xperia XA Ultra. Met deze houders kunt u uw smartphone een vast plekje in uw auto geven. Uw XA Ultra is zo veilig als navigatiesysteem of muziekspeler te gebruiken. Om nog een stapje verder te gaan, zijn er carkits. Deze stukjes hardware laten uw smartphone goed integreren in uw autogebruik. Ze helpen met veilig draadloos bellen of het aansturen van muziek via uw stuur. Veilig én lekker makkelijk!

Ook voor thuis, bijvoorbeeld op uw bureau, zijn er houders beschikbaar. Hiermee kunt u uw smartphone een vaste, overzichtelijke plek op uw bureau geven. Bij gebruik van een cradle wordt uw smartphone zelfs opgeladen in zijn houder! Deze cradles hebben namelijk een ingebouwde oplader. Erg handig voor op het werk

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Sony Xperia XZ1 Compact hoesjes, Sony Xperia XZ1 hoesjes en Sony Xperia XA1 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten