Sony Xperia X Performance Accessoires

Sony Xperia X Performance
Haal het beste uit uw Sony Xperia X Performance door het te voorzien van de benodigde accessoires. Of u nu op zoek bent naar bescherming middels een hoesje of een extra oplader voor in de auto, dit alles is via deze pagina eenvoudig te vinden. Klik op een van de hier onderstaande categorieën om snel de beste accessoires voor de Sony Xperia X Performance te vinden.

Hoe weet u nu zeker of de gevonden accessoires geschikt zijn voor de Sony Xperia X Performance? Nou, als u via deze pagina navigeert naar de hier onderstaande categorieën laten wij alleen de geschikte accessoire voor de Sony Xperia X Performance zien. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een beschermhoesje, dan zullen wij bij het selecteren van de categorie 'hoesjes' alleen maar Sony Xperia X Performance Hoesjes weergeven. Wij denken dat u op deze manier makkelijk de juiste Sony Xperia X Performance accessoires kunt vinden.

De Sony Xperia X Performance is de krachtpatser van de nieuwe Xperia X familie. Het toestel, dat samen met de Xperia X, Xperia XA en Xperia XA Ultra de basis van Sony’s nieuwe weg vormt, is de sterkste variant van de vier. Een krachtige processor, mooi scherm en uitstekende camera maken dat de Xperia X Performance een uitstekende keus is voor vrijwel elke smartphonegebruiker.

Om uw smartphone ervaring compleet te maken kunt u uit onze vele accessoires kiezen. Zo kunt u uw smartphone beschermen tegen schade, uw toestel een vast plekje geven en extra geheugen inslaan. Ons uitgebreide en diverse assortiment biedt een geheel verbeterde smartphone ervaring van iedereen.

Bescherming voor uw smartphone

Een krasje of deukje ligt altijd op de loer. Bescherm uw toestel daarom met een hoesje en/of screen protector om de kans op schade te verminderen. Ons hoesjes assortiment biedt een gevarieerd aanbod aan beschermcases. U kunt het hoesje kiezen dat goed bij u past en zo uw toestel tegelijkertijd een stukje persoonlijker maken. Combineer dit met een screen protector en uw toestel is goed beschermd tegen schade.

Diverse hoesjes

GSMpunt biedt een divers aanbod aan hoesjes. Of u zoekt naar hoesjes met uitstekende bescherming, handige extra’s of leuke ontwerpen: bij GSMpunt vindt u wat u zoekt. Zo kunt u kiezen voor een Book Case met ruimte voor pasjes, een Full Protect case met volledige bescherming of een leuke case met print voor een unieke smartphone.

Extra geheugen

Gebruikt u veel apps, heeft u een grote muziekverzameling of maakt u honderden foto’s per maand? Kortom: komt u nog wel eens geheugen tekort op uw smartphone? Dit kunt u oplossen met een geheugenkaart. Wij bieden een assortiment met verschillende merken en groottes, tot wel 128GB. Meer dan genoeg voor al uw foto’s dus.

Nooit meer last van een lege accu!

Heeft u moeite om de dag door te komen met uw accu? Bij ons vindt u de oplossing! Zo kunt u kiezen voor een powerbank om uw accu van extra capaciteit te voorzien, een snelle 2.1A oplader om uw batterij snel veer op niveau te krijgen of een autolader om onderweg uw smartphone bij te tanken. Dan komt u nooit meer met een lege accu te zitten.

GSMpunt klantenservice

Heeft u een vraag, of wilt u hulp bij uw aankoop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder. Daarnaast krijgt u bij GSMpunt standaard minimaal 6 maanden garantie.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies