Sony Xperia X Performance Hoesjes en Screen Protectors

Sony Xperia X Performance accessoires

De Sony Xperia X Performance is de krachtpatser van de nieuwe Xperia X familie. Het toestel, dat samen met de Xperia X, Xperia XA en Xperia XA Ultra de basis van Sony’s nieuwe weg vormt, is de sterkste variant van de vier. Een krachtige processor, mooi scherm en uitstekende camera maken dat de Xperia X Performance een uitstekende keus is voor vrijwel elke smartphonegebruiker.

Om uw smartphone ervaring compleet te maken kunt u uit onze vele accessoires kiezen. Zo kunt u uw smartphone beschermen tegen schade, uw toestel een vast plekje geven en extra geheugen inslaan. Ons uitgebreide en diverse assortiment biedt een geheel verbeterde smartphone ervaring van iedereen.

Bescherming voor uw smartphone

Een krasje of deukje ligt altijd op de loer. Bescherm uw toestel daarom met een hoesje en/of screen protector om de kans op schade te verminderen. Ons hoesjes assortiment biedt een gevarieerd aanbod aan beschermcases. U kunt het hoesje kiezen dat goed bij u past en zo uw toestel tegelijkertijd een stukje persoonlijker maken. Combineer dit met een screen protector en uw toestel is goed beschermd tegen schade.

Diverse hoesjes

GSMpunt biedt een divers aanbod aan hoesjes. Of u zoekt naar hoesjes met uitstekende bescherming, handige extra’s of leuke ontwerpen: bij GSMpunt vindt u wat u zoekt. Zo kunt u kiezen voor een Book Case met ruimte voor pasjes, een Full Protect case met volledige bescherming of een leuke case met print voor een unieke smartphone.

Extra geheugen

Gebruikt u veel apps, heeft u een grote muziekverzameling of maakt u honderden foto’s per maand? Kortom: komt u nog wel eens geheugen tekort op uw smartphone? Dit kunt u oplossen met een geheugenkaart. Wij bieden een assortiment met verschillende merken en groottes, tot wel 128GB. Meer dan genoeg voor al uw foto’s dus.

Nooit meer last van een lege accu!

Heeft u moeite om de dag door te komen met uw accu? Bij ons vindt u de oplossing! Zo kunt u kiezen voor een powerbank om uw accu van extra capaciteit te voorzien, een snelle 2.1A oplader om uw batterij snel veer op niveau te krijgen of een autolader om onderweg uw smartphone bij te tanken. Dan komt u nooit meer met een lege accu te zitten.

GSMpunt klantenservice

Heeft u een vraag, of wilt u hulp bij uw aankoop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder. Daarnaast krijgt u bij GSMpunt standaard minimaal 6 maanden garantie.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Sony Xperia XZ2 hoesjes, Sony Xperia XA2 hoesjes en Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes.

Klik hier voor de resultaten