Sony Xperia X Compact Hoesjes en Screen Protectors

Sony Xperia X Compact accessoires

Sony Xperia X Compact

De Sony Xperia X Compact is het eerste Compact toestel uit de nieuw Xperia X serie. De Sony Xperia Compact smartphones staan erom bekend tot de weinige smartphones te behoren die zowel klein als krachtig zijn (u kunt bijvoorbeeld ook denken aan de iPhone SE). Dit geeft de Xperia X Compact een bijzondere positie en maakt het een interessant toestel. Zo kunt u genieten van de voordelen van een vingerafdrukscanner, USB C en een 23MP camera op een toestel met een scherm van slechts 4.6 inch. Om optimaal van uw Xperia X Compact te genieten heeft GSMpunt diverse accessoires waarmee u uw smartphone tot het uiterste kunt benutten. Zo kunt u kiezen voor extra opslagruimte, goede bescherming en diverse audioaccessoires. Op deze pagina vindt u al onze 12 categorie├źn met producten die allemaal geschikt zijn voor de Xperia X Compact.

Originele Sony accessoires

Accessoires die perfect met uw Xperia X Compact werken zijn natuurlijk originele producten van Sony. Zo zijn de originele Sony hoesjes speciaal afgestemd op het formaat en ontwerp van de X Compact en bieden wij diverse Sony headsets aan.

Maar ook accessoires van andere merken zijn prima te gebruiken. Of u nu een hoesje of headset zoekt: bij ons vindt u diverse bekende merken voor alle accessoires.

Bescherm uw Xperia X Compact!

We nemen onze smartphone overal mee naar toe. Hierdoor is het gevaar op krassen en deukjes vaak aanwezig. Daarom raden wij ten zeerste aan uw Sony Xperia X Compact te beschermen met een hoesje. GSMpunt heeft diverse type hoesjes, zoals book cases, back covers en insteekhoesjes. Doordat we gebruik maken van bekende merken als Valenta, Krusell en Otterbox kunt u kiezen tussen verschillende hoesjes van uitstekende kwaliteit.

Als u naast de behuizing ook het scherm van uw toestel wilt beschermen, kunt u gebruik maken van een screen protector. Een screen protector is van glas of plastic en vormt een extra laagje over uw scherm. Dit laagje kan dan krassen, schrammen en in sommige gevallen zelfs barsten opvangen zodat deze niet op uw scherm komen.

Handige opladers

Bij uw Sony Xperia X Compact wordt standaard een oplader meegeleverd, maar niet iedereen neemt daar genoegen mee. Een extra oplader voor op het werk of in de slaapkamer kan erg handig zijn. Ook bieden wij diverse opladers aan die meer te bieden hebben dan de standaard opladers. Deze kunnen sneller zijn, geschikt voor in de auto of laden uw smartphone op zonder behulp van een stopcontact. Deze laatstgenoemde producten zijn zogeheten powerbanks. Dit zijn externe batterijen die als oplader gebruikt worden om uw toestel overal op te kunnen laden.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Sony Xperia XZ2 hoesjes, Sony Xperia XA2 hoesjes en Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes.

Klik hier voor de resultaten