Sony Xperia X Hoesjes en Screen Protectors

Sony Xperia X accessoires

De Sony Xperia X vormt de basis van de Xperia X serie, de nieuwe hoofdserie van de Sony Xperia smartphones. Een nieuw, prachtig ontwerp en een slimme camera maken de Xperia X een toestel om uw vingers bij af te likken.

Slimme camera

Met de Sony Xperia X wordt het nog makkelijker al uw onvergetelijke momenten vast te leggen. Zo is de camera verbeterd om nóg sneller te zijn, zodat u op onverwachte momenten kunt reageren. Daarnaast zorgt slimme technologie ervoor dat uw camera blijft scherp gesteld op bewegende objecten, zodat u ook de snelle momenten vast kunt leggen.

>h3>Strak ontwerp

Een nieuwer serie betekent een nieuwe ontwerp. De Sony Xperia X heeft dan ook een gloednieuw, stijlvol ontwerp. Het toestel is volledig uit aluminium ontwerpen, wat het toestel een moderne en stijlvolle look geeft. Het ontwerp wordt afgemaakt met een licht gebogen scherm wat prettig aanvoelt tijdens gebruik.

Sony Xperia X Accessoires

Om het gebruik van uw Sony Xperia X zo prettig mogelijk te maken, biedt GSmpunt diverse accessoires aan voor het toestel. Of u nu opzoek bent naar de juiste bescherming voor scherm of toestel, een headset om van uw muziek te genieten of een houder om uw toestel een vast plekje te geven: bij GSMpunt vindt u alle accessoires die u nodig heeft.

Bescherm uw toestel

Met onze hoesjes en screen protectors kunt u uw Xperia X beschermen tegen vele vormen van schade. Deze accessoires zorgen ervoor dat uw toestel er als nieuw blijft zien.

Diverse houders

U vindt bij GSMpunt diverse houders en cradles om uw toestel een vast plekje te geven. Met deze producten kunt u uw toestel bijvoorbeeld als navigatie of muziekspeler gebruiken in de auto zonder dat het gevaar voor het verkeer oplevert, of u kunt uw toestel goed zichtbaar op uw bureau neerzetten, terwijl de smartphone opgeladen wordt.

Geniet optimaal van uw muziek

Om optimaal van uw muziek te genieten, kunt u bij GSMpunt kiezen voor een (Bluetooth) headset of speaker. Met deze producten kunt u van uw muziek genieten met extra mooi geluid en kunt u voorkomen dat u andere mensen stoort met uw muziek. Met vele bekende merken als JBL en Jabra bieden wij hoogwaardige headsets en speakers aan voor de optimale ervaring.

GSMpunt service

De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag met uw aankoop. Heeft u een vraag of hulp nodig bij uw aankoop? Twijfel dan niet om te bellen. De GSMpunt service houdt ook in dat u standaard minimaal een half jaar garantie hebt bij al onze producten.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Sony Xperia XZ2 hoesjes, Sony Xperia XA2 hoesjes en Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes.

Klik hier voor de resultaten