Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

Samsung Galaxy Trend Plus Hoesjes en Screen Protectors

Samsung Galaxy Trend Plus accessoires

Alle Samsung Galaxy Trend Plus accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Samsung Galaxy Trend Plus. Of u nu op zoek bent naar een Galaxy Trend Plus hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Samsung Galaxy Trend Plus accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Samsung Galaxy Trend Plus

Om te zorgen dat de Galaxy Trend Plus er als nieuw uit blijft zien, is een Galaxy Trend Plus hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Galaxy Trend Plus verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Galaxy Trend Plus. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Galaxy Trend Plus hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Galaxy Trend Plus hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Galaxy Trend Plus, maar geeft uw Galaxy Trend Plus ook een stijlvol uiterlijk. Een Samsung Galaxy Trend Plus hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Galaxy Trend Plus screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Samsung Galaxy Trend Plus beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Galaxy Trend Plus accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Galaxy Trend Plus intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Galaxy Trend Plus opladers!

Verzenden en service van de Galaxy Trend Plus accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Galaxy Trend Plus accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Samsung Galaxy Trend Plus accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Galaxy Trend Plus accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Samsung Galaxy S8 hoesjes, Samsung Galaxy S7 hoesjes en Samsung Galaxy A5 (2017) hoesjes.

Klik hier voor de resultaten