Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) Kabels

Hieronder staan de kabels die we voor de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) in het assortiment hebben. Met deze kabels kunt u muziek en foto's naar uw Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) uploaden, contacten synchroniseren of backuppen en uw telefoon via USB opladen.
1 - 2 van 2 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
 • Samsung 30-pins kabel Galaxy Tab 1 meter zwart

  Deze datakabel voor de Galaxy Tablets zorgt er voor dat u uw favoriete tablet kunt synchroniseren met uw computer, of opladen wanneer deze kabel is aangesloten op een 220 volt adapter. Samsung Datakabel voor Galaxy tablets in het kort: Snelle verbinding
  • Producent: Samsung
  • Garantie: 6 maanden
  € 19,95
  Levertijd: 3 tot 6 werkdagen! Meer info
 • AMI MDI naar 3,5mm Audio Aux Kabel voor VW en Audi

  Wilt u muziek luisteren in uw Audi of Volkswagen? Dat kan met de AMI MDI naar 3,5mm Audio Aux Kabel. U kunt met deze kabel namelijk de AMI MDI poort van uw auto transformeren naar een 3,5mm Aux aansluiting.De kabel werkt op de Audio series: A6L,
  • Garantie: 6 maanden
  € 29,95
  Dit product is op voorraad Meer info
1 - 2 van 2 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
Klik hier voor de resultaten

Alle Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) kabels speciaal voor u

Hierboven kunt u alle kabels vinden voor de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1). De meeste kabels die worden aangeboden zijn data kabels. Zo'n data kabel is op meerdere manieren te gebruiken. Veel mensen die een data kabel in hun bezit hebben gebruiken deze om hun Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) op te laden. Hoewel zo'n kabel ook standaard bij deze toetel wordt geleverd, komt het vaak voor dat deze data kabel kapot gaat of kwijt raakt. Ook is een reserve oplader voor uw Galaxy Tab 2 (10.1) erg handig.

Uw Galaxy Tab 2 (10.1) opladen of data overzetten

Wanneer u veel data, zoals foto's, video's of andere bestanden op uw toestel opslaat, komt er een tijd dat het geheugen vol is. Natuurlijk is het zonde om deze data zomaar te verwijderen. Met een data kabel kunt u deze data vanaf uw Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) overzetten naar een computer of laptop, zodat het geen ruimte meer in beslag neemt op uw toestel.

Een Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) opladen met een data kabel

Zoals al eerder vermeld kunt u uw toestel ook opladen met een data kabel. Een data kabel heeft aan een zijde een USB aansluiting. Wanneer u deze verbindt met een adapter hebt u een volledige oplader. Deze adapters kunt u vinden bij de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) opladers. Kabels zijn er in verschillende lengtes, merken en kleuren. Hierdoor kunt u de perfecte kabel bestellen voor uw toestel. Let op! Niet elk Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) hoesje hoeft per se een uitsparing te hebben voor een data kabel. Wij raden u aan om hier zeker rekening mee te houden tijdens het bestellen van een tablet- of telefoonhoesje.

Vragen over een Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) data product?

Wanneer u vragen hebt over een bepaald data product voor dit toestel dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen zodat u het juiste product besteld voor uw Galaxy Tab 2 (10.1).

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies