Uw winkelmand
is leeg

Samsung Galaxy S6 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Samsung Galaxy S6 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Samsung Galaxy S6? Hieronder staan de Samsung Galaxy S6 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Samsung Galaxy S6 weer volop gebruiken.

1 - 1 van 1 | Per pagina
  1. Samsung Galaxy S6 Accu EB-BG920 Origineel 2550mAh

    Samsung Galaxy S6 Accu EB-BG920 Origineel 2550mAh

    € 29,95 € 24,95
    Levertijd: 3 tot 6
    werkdagen!

Vervangen van de Samsung Galaxy S6 batterij

Is de batterij van uw Samsung Galaxy S6 al leeg nog voor het einde van de dag? Dan kan het zijn dat het tijd is om de batterij van uw Samsung Galaxy S6 te vervangen. Het vervangen van een Samsung Galaxy S6 batterij is niet zo eenvoudig als bij zijn voorganger, aangezien de Galaxy S6 niet over een makkelijk te verwijderen accudeksel beschikt. Het kost dus iets meer moeite om de batterij bij de Galaxy S6 te vervangen, maar het is wel zelf te doen, mits u hier de tijd voor neemt. De benodigde Samsung Galaxy S6 batterij is te vinden en te bestellen via deze pagina.

Waarom de Galaxy S6 batterij vervangen?

De Samsung Galaxy S6 heeft een krachtige processor en een helder groot scherm. Deze twee onderdelen vragen veel van de batterij. In tegenstelling tot oude GSM toestellen, moet u de Galaxy S6 wel dagelijks laden. Batterijen vertonen na veelvoudig laden en ontladen helaas sporen van slijtage. Dit betekent dat de capaciteit van de Samsung Galaxy S6 batterij een stuk minder is dan op het moment dat u het toestel heeft gekocht. De enige oplossing hiervoor is om de Samsung Galaxy S6 batterij te vervangen.

Zelf de Galaxy S6 batterij vervangen

Het vervangen van de batterij bij de Samsung Galaxy S6 betekent helaas dat u een beetje moet sleutelen aan uw telefoon. Toch is de reparatie prima zelf uit te voeren. Het belangrijkste bij het vervangen van de batterij van de Samsung Galaxy S6, is dat u hier rustig de tijd voor neemt. Op onze site vindt u ook een handige (video)handleiding die u kunt gebruiken bij het vervangen van de Samsung Galaxy S6 batterij.

Twee jaar garantie op de Samsung Galaxy S6 batterij

Standaard krijgt u één jaar garantie op de batterij van de Galaxy S6. Schaft u uw Samsung Galaxy S6 batterij aan bij ons van GSMpunt? Dan heeft u niet één, maar twee jaar garantie! Bij ons bent u dus verzekerd van een goed werkende Galaxy S6 batterij voor de komende twee jaar. Dus waar wacht u nog op? Bestel uw Samsung Galaxy S6 batterij vandaag nog!

Klik hier voor de resultaten