Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

Samsung Galaxy S5 Batterijen

De Galaxy S5 batterij kan bij intensief gebruik behoorlijk snel leeg raken. Het is dan ook geen overbodige luxe om een keer per jaar de accu te vervangen voor een nieuw exemplaar. Galaxy S5 batterijen kunnen eenvoudig worden vervangen door de achterkant van het toestel los te klikken en de accu te vervangen. Om deze reden kunt u er ook voor kiezen om een extra Samsung Galaxy S5 accu mee te nemen wanneer u het toestel dagelijks intensief gebruikt.

Voor de Samsung Galaxy S5 hebben we niet alleen originele batterijen, maar ook non-originele vervangende accu's en extended batterijen. Met een Galaxy S5 extended accu kunt u het toestel dagelijks nog langer gebruiken en meer uit het toestel halen. Hieronder staan de Samsung Galaxy S5 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Samsung Galaxy S5 weer volop gebruiken.

1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. Originele Samsung Galaxy S5 (Neo) Batterij: EB-BG900BBE

  Originele Samsung Galaxy S5 (Neo) Batterij: EB-BG900BBE

  € 24,95 € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Samsung Galaxy S5 Extra Battery Kit EB-KG900BWEGWW

  Samsung Galaxy S5 Extra Battery Kit EB-KG900BWEGWW

  € 39,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Galaxy S5 batterij

Hoe weet u nu welk van de hier bovenstaande batterijen geschikt is voor de Samsung Galaxy S5? Nou simpel! Alle bovenstaande batterijen passen en werken in combinatie met de Galaxy S5. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Galaxy S5. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Samsung Galaxy S5 vinden.

Waarom uw Samsung Galaxy S5 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij geen enkele batterij voor uw Samsung Galaxy S5 mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Galaxy S5 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Samsung Galaxy S5 en wij leveren deze de volgende dag al bij u thuis. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Samsung Galaxy S5. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

2 jaar garantie op uw Samsung Galaxy S5 accu

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Samsung een half jaar garantie op de batterij van uw Galaxy S5. Maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u een maarliefst 2 jaar garantie! Dit betekend dat u bij iedere Samsung Galaxy S5 accu, twee jaar garantie ontvangt. Advies op maat?

Extended Galaxy S5 Batterij

Voor de Galaxy S5 hebben we zowel gewone als extended batterijen voor de Galaxy S5. Bent u op zoek naar een accu waardoor uw Galaxy S5 nog langer mee kan dan is de extended batterij een perfecte keuze. Het nadeel van een extended batterij zou kunnen zijn dat standaard Galaxy S5 hoesjes niet meer passen. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u helpen bij het zoeken van een hoesje voor de Galaxy S5 met een extended batterij.

Wilt u meer informatie over het kopen van een Samsung Galaxy S5 accu? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze product specialisten staan altijd voor u klaar.

Klik hier voor de resultaten