Uw winkelmand
is leeg

Samsung Galaxy Note 7 Hoesjes

U wilt natuurlijk niet met een onbeschermde Galaxy Note 7 rondlopen. Het beschermen kan met veel verschillende type hoesjes. Omdat wij het grootse assortiment met Samsung Galaxy Note 7 hoesjes hebben vindt u eenvoudig de juiste bescherming. Maak gebruik van het handige filtersysteem aan de linkerzijde en u hebt in no time het hoesje dat aan al uw wensen voldoet.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met venster
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina

Verschillende Galaxy Note 7 Hoesjes

Samsung komt dit jaar naast de Galaxy S7 serie met een tweede vlaggenschip, de Galaxy Note 7. De Note serie staat natuurlijk bekend om zijn grote display. De Galaxy Note 7 heeft dan ook een 5.7 inch beeldscherm met een resolutie van 2560 x 1400 pixels. Het toestel is ook nog eens voor 30 minuten waterdicht tot 1.5 meter diepte. Met de handige Iris scanner kunt u het toestel activeren met uw ogen. De S pen die standaard in het toestel zit kunt u schrijven en tekenen. Deze S pen heeft ook enkele extra handige functies. Dit zijn nog maar de beknopte specificaties van het toestel. Des te belangrijker is het om uw toestel goed te beschermen. Voor een Samsung Galaxy Note 7 hoesje bent u bij GSMpunt aan het goede adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment met hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 7.

Waarom een Note 7 Hoesje?

Bij elke smartphone is het display het gevoeligste onderdeel. Vooral bij de Note 7 met zijn 5.7 inch beeldscherm is het belangrijk dat deze goed beschermd wordt. Wanneer u het toestel laat vallen zonder de juiste bescherming kan de schade enorm zijn. De kosten hiervan kunnen dan al gauw hoog in de papieren lopen. Bescherming is dus een must. De juiste bescherming voor uw Galaxy Note 7 is voor iedereen verschillend. Het is dan ook van belang om te kijken waarvoor u uw toestel gebruikt en aan de hand hiervan een Note 7 hoesje aan te schaffen.

Heeft u bijvoorbeeld een kantoorbaan? Neem dan een Flip of Book case. Zo wordt uw Note 7 goed beschermd tegen vrijwel alle vormen van schade. Uw toestel krijgt dan ook een luxe uitstraling en de Book cases hebben vaak een handige portemonnee en standaard functie. Wanneer u op de bouw werkt raden wij een Full Protect hoesje aan. Het risico op schade is dan minimaal.

Origineel Samsung hoesje

Omdat de Note 7 het tweede vlaggenschip van Samsung is dit jaar, mogen de originele Note 7 hoesjes natuurlijk niet ontbreken. Samsung heeft een ruim scala aan originele hoesjes gefabriceerd met handige functies. Zo zijn onder andere de bekende S View- en Clear View- en LED View Covers ook voor de Note 7. Dit zijn drie verschillende type Book cases met natuurlijk de sleep/wake functie. De Keyboard, Clear en Lens Cover die we van de Galaxy S7 kennen zijn ook beschikbaar voor de Note 7. De originele hoesjes sluiten natuurlijk naadloos aan op het design van de Samsung Galaxy Note 7.

Goedkoop Note 7 Hoesje kopen

Wij hebben verschillende type Galaxy Note 7 hoesjes in veel prijsklassen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goedkoop hoesje? Dan heeft u nog steeds een ruime keuze. De goedkopere hoesjes zijn vooral backcovers die uit TPU zijn vervaardigd. Dit TPU materiaal is buigbaar en afwasbaar. Hierdoor is de levensduur van een TPU hoesje erg lang. Wilt u dus een goedkoop Note 7 hoesje kopen? Dan bent u bij GSMpunt aan het goede adres.

Spigen hoesjes

Natuurlijk worden er door veel fabrikanten allerlei soorten Samsung Galaxy Note 7 hoesjes ontwikkeld. Wanneer u een goede bescherming voor uw Note 7 wilt, maar ook een mooi hoesje, zijn de Spigen hoesjes wellicht iets voor u. Spigen staat bekend om de kwalitatief goede hoesjes met een mooi design. Voor de Galaxy Note 7 heeft Spigen onder andere de bekende Slim Armor, Crystal Shell en de Hybrid Case ontwikkeld. Deze hoesjes zijn zo ontwikkeld dat uw Note 7 nauwelijks dikker wordt met het hoesje. Ook blijft het mooie design van het toestel nog eens behouden.

Het Note 7 design behouden

De Note 7 heeft natuurlijk een super mooi design van zichzelf. Vaak wordt dit mooie design dan verborgen met een hoesje. Dit is natuurlijk zonde omdat u mede voor het mooie design de Note 7 aanschaft. Hiervoor hebben wij dé oplossing! Wij hebben namelijk enkele doorzichtige Note 7 hoesjes in het assortiment. Met deze hoesjes wordt uw toestel goed beschermd terwijl het mooie design behouden blijft. Omdat deze doorzichtige hoesjes in de meeste gevallen Back Covers zijn raden wij altijd een Screen Protector aan. De combinatie van een Back Cover en Screen Protector zorgt ervoor dat uw toestel 360° beschermd wordt.

Klik hier voor de resultaten