Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

Samsung Galaxy Note 7 Hoesjes en Screen Protectors

Samsung Galaxy Note 7 accessoires

Samsung Galaxy Note 7 Accessoires

De Samsung Galaxy Note 7 is de opvolger van de Note 5. Dat klikt raar, maar op deze manier probeert Samsung zijn line-up glad te trekken en de Note serie gelijk te stellen aan de Galaxy S7. De Note 7 is een bijzonder toestel dat diverse mijlpalen bereikt. Zo is het toestel de eerste Samsung smartphone met irisscanner, zodat u uw telefoon extra kunt beveiligen. Ook beschikt het toestel standaard over 64GB opslaggeheugen, zodat u vele foto’s en apps kwijt kunt op uw toestel. Daarnaast beschikt het toestel over de nieuwe Enchanted S-Pen: een stylus die meer dan 4000 drukniveau’s herkent, waardoor het gebruik natuurlijk aanvoelt.

Om uw ervaring met de Samsung Galaxy Note 7 zo prettig mogelijk te maken biedt GSMpunt diverse accessoires aan voor het toestel. Of u uw toestel nu wilt beschermen, extra wilt genieten van muziek of uw toestel in uw auto wilt gebruiken: bij GSMpunt vindt u de juiste accessoires.

Samsung Galaxy Note 7 Hoesjes

Om dit bijzondere toestel goed te beschermen, biedt GSMpunt u de keuze uit een scala aan hoesjes. Ons diverse assortiment heeft hoesjes van bekende merken als Spigen, Otterbox en UAG (Urban Armor Gear). Hierdoor kunnen we u verzekeren van hoesjes van uitstekende kwaliteit die uw Samsung Galaxy Note 7 krasvrij houden. Ook biedt Samsung nu een Lens Cover, waarmee u een extra lens voor uw camera krijgt. Dan kunt u naast uw Smartphone beschermen ook nog eens betere foto’s maken!

Originele Samsung Galaxy Note 7 Hoesjes

Bij een vlaggenschip als de Galaxy Note 7 mogen originele accessoires natuurlijk niet ontbreken. De Note 7 heeft dan ook diverse originele hoesjes. De bekende S View en LED View cases zijn weer van de partij, maar er worden ook nieuwe hoesjes aan het originele Samsung assortiment toegevoegd. Zo is er de Keyboard Cover, waarmee u een toetsenbord aan uw smartphone toe kunt voegen. Voor alle originele Samsung hoesjes, belijk ons volledige Samsung assortiment.

Houdt uw scherm kras vrij

Als u uw hele toestel wilt beschermen is het slim om naast een hoesje nog een andere accesoire te gebruiken: een screen protector. Deze laagjes bovenop uw scherm zorgen dat u uw display krasvrij houdt. Er bestaan twee soorten screen protectors: standaard display folies die uit flexibel plastic bestaan en tempered glass screen protectors die uit glas bestaan. Deze tempered glass producten bieden extra beschermen tegen schade: stanleymessen en andere scherpe voorwerpen vormen geen probleem.

Een ander stylus gebruiken?

Hoewel de Samsung Enchanted S-Pen vele mogelijkheden biedt, kan het natuurlijk zijn dat u een andere stylus zoekt. Kijk dan eens bij onze stylussen categorie. Hier vindt u stylussen geschikt voor schrijven en tekenen van verschillende merken als Adonit. Ook kunt u een extra kopie van de originele Note 7 stylus bestellen.

Overige accessoires

Naast accessoires voor bescherming en stylussen heeft GSMpunt natuurlijk nog vele andere benodigheden. Zo kunt u extra van uw muziek genieten met een ( Bluetooth) Headset of Speaker, uw smartphone een vast plekje geven met een houder of cradle of uw geheugen uit te breiden met een geheugenkaartje. Bij GSMpunt vindt u alles accessoires die u nodig bent! Zoekt u een accessoire maar kunt u deze niet op onze site vinden? Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Samsung Galaxy S8 hoesjes, Samsung Galaxy S7 hoesjes en Samsung Galaxy A5 (2017) hoesjes.

Klik hier voor de resultaten