Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesjes en Screen Protectors

Samsung Galaxy J5 (2016) accessoires

De Samsung Galaxy J5 (2016)

De Samsung Galaxy J5 (2016) is de vernieuwde versie van de originele Galaxy J5. De 2016 versie van het populaire toestel heeft verbeteringen in het ontwerp en ook de toch al goede accu heeft een upgrade gekregen.

De behuizing van de Galaxy J5 (2016) is van metaal met een kunststoffen (verwijderbare) accudeksel. Een matte finish geeft het toestel een mooi uiterlijk. De batterij is van 2600 mAh naar 3100 mAh gegaan, waardoor u mede dankzij de zuinige hardware soms de 2 dagen zelfs haalt. Niet slecht voor zijn prijsklasse.

Samsung Galaxy j5 (2016) Accessoires

GSMpunt wil u helpen het maximale uit uw toestel te halen. Dit doen we met een uitgebreid assortiment aan Galaxy J5 (2016) accessoires. Deze smartphone extra’s bieden u nieuwe en betere manieren om uw Galaxy J5 (2016) optimaal te gebruiken. Zo kunt u uw muziekervaring naar een volgen niveau tillen met onze audio producten en uw smartphone krasvrij houden met onze beschermende accessoires. Blader gerust door onze accessoire categorieën. Voor vragen of hulp bij uw keuze kunt altijd terecht bij onze klantenservice.

Smartphone Audioproducten

Met steeds groter wordende opslaggeheugen en mobiele apps als Spotify en Deezer was muziek luistern op je smartphone nog nooit zo makkelijk. Wat is er heerlijker dan wegdromen met een muziekje in de bus en wat is er prettige dan hardlopen met een passende beat? Om uw muziekervaring met uw Galaxy J5 (2016) zo prettig mogelijk te maken, biedt GSMpunt diverse muziekaccessoires aan. Zo kunt u altijd en overal uw muziek delen met uw vrienden dankzij onze compacte Bluetooth speakers. Als u juist niet gehoord wilt worden, kunt u terecht bij onze headset accessoires. Het diverse auido assortiment met onder andere Bluetooth headsets, compacte oordopjes en koptelefoons met premium geluid geeft u genoeg keuze om de perfecte audio accessoire voor u te kiezen.

Beschermende accessoires

U wilt uw Samsung Galaxy J5 (2016) natuurlijk niet vol met schrammen en krassen hebben. Om dit te voorkomen heeft GSMpunt een aantal accessoires die uw smartphone tegen schade beschermen.

Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesjes

Het grootste gedeelte van uw smartphone kunt u beschermen met een hoesje voor uw smartphone. Wederom biedt GSMpunt een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan accessoires. Met hoesjes van bekende merken als Valenta en originele Samsung hoesjes heeft u keuze genoeg om een hoesje te zoeken dat past bij uw persoonlijke stijl.

Screen Protectors

Als u de behuizing van uw Samsung Galaxy J5 (2016) goed beschermd heeft, is het scherm aan de beurt. Dit gevoelige onderdeel van uw toestel kunt u krasvrij houden met behulp van een screen protector: een plastic of glazen laagje dat u over uw smartphone kunt doen zodat scherpe voorwerpen uw scherm niet bereiken. Met een combinatie van hoesje en screen protector heeft u alle accessoires die u nodig bent om uw Samsung Galaxy J5 (2016) krasvrij en onbeschadigd te houden.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Samsung Galaxy S9 hoesjes, Samsung Galaxy S8 hoesjes en Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes.

Klik hier voor de resultaten