Samsung Galaxy J5 Hoesjes en Screen Protectors

Samsung Galaxy J5 accessoires

De Samsung Galaxy J5

De Samsung Galaxy J5 is een bijzonder toestel. Het is een vrij goedkoop toestel, maar toch biedt het een aantal mogelijkheden die normaal gesproken alleen voor hogere prijsklassen bestemd zijn. Het toestel beschikt bijvoorbeeld over Super Amoled scherm, waardoor de beeldkwaliteit hoog is. De batterij van het toestel is ook van indrukwekkende kwaliteit. Dankzij de relatief grote accu van 2600 mAh en het relatief weinig benodigde energie kunt u eenvoudig een dag, vaak zelfs langer, met uw Samsung Galaxy J5 doen. Daarnaast beschikt het toestel over handige mogelijkheden als een geheugenkaartsleuf en een FM radio, zodat u voor muziek niet op uw databundel aangewezen bent.

Samsung Galaxy J5 Accessoires

Om optimaal van uw Galaxy J5 te genieten, biedt GSMpunt een uitgebreid assortiment aan accessoires aan voor uw smartphone. Naast benodigdheden als een hoesje en oplader vindt u bij ons ook handige extra’s als een bluetooth speaker en draadloze headsets om bellen te vergemakkelijken. Het brede assortiment aan accessoires zorgt dat u het maximale uit uw Samsung Galaxy J5 kunt halen.

Vervang uw batterij, of neem er een extra!

De Samsung Galaxy J5 heeft iets wat veel hedendaagse smartphones missen: een verwisselbare accu. U kunt zonder gereedschap uw oude batterij vervangen door een nieuwe, of gewoon een tweede accu meenemen als reserve. Ons accessoires assortiment zou dan ook niet compleet zijn zonder een originele Samsung Galaxy J5 batterij.

Handige Powerbanks

Een handig alternatief voor het meenemen van een extra batterij of oplader is een combinatie van deze twee: een powerbank. De externe accu’s laadt u op voordat u weggaat. Onderweg kunt u dan met behulp van de micro-USB kabel de energie overzetten naar uw smartphone. U hoeft zich dan geen zorgen mee te maken dat u onderweg met een lege smartphone zit.

Beschermende accessoires: Hoesjes en Screen Protectors

Het zou natuurlijk erg jammer zijn als uw Galaxy J5 een keertje valt en daarna breekt. Wij hebben dan ook een scala aan beschermende accessoires voor uw smartphone. Zo kunt u bij onze categorie hoesjes de gewenste bescherming voor uw toestel kiezen met een van onze Samsung Galaxy J5 hoesjes. Doordat we ons assortiment vullen met meerdere bekende accessoire merken als Valenta en Otterbox kunt u uit een gevarieerd aanbod kiezen.

Als u ook het scherm van uw Galaxy J5 wilt beschermen, kunt u terecht bij de accessoire categorie Screen Protectors. Screen Protectors vormen een extra laagje over uw scherm. Dit kan in de vorm van plastic of glas. Krassen en barstjes worden met deze accessoires voorkomen doordat ze de schade opvangen. Dan kunt u langer genieten van een krasvrij scherm.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Samsung Galaxy S9 hoesjes, Samsung Galaxy S8 hoesjes en Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes.

Klik hier voor de resultaten