Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

Nokia Lumia 720 Hoesjes en Screen Protectors

Nokia Lumia 720 accessoires

Alle Nokia Lumia 720 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Nokia Lumia 720. Of u nu op zoek bent naar een Lumia 720 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Nokia Lumia 720 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Nokia Lumia 720

Om te zorgen dat de Lumia 720 er als nieuw uit blijft zien, is een Lumia 720 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Lumia 720 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Lumia 720. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Lumia 720 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Lumia 720 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Lumia 720, maar geeft uw Lumia 720 ook een stijlvol uiterlijk. Een Nokia Lumia 720 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Lumia 720 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Nokia Lumia 720 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Lumia 720 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Lumia 720 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Lumia 720 opladers!

Verzenden en service van de Lumia 720 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Lumia 720 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Nokia Lumia 720 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Lumia 720 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Nokia 3 hoesjes, Nokia 6 hoesjes en Nokia 5 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten