Uw winkelmand
is leeg

Nokia E72 Hoesjes en Screen Protectors

Nokia E72 accessoires

Alle Nokia E72 accessoires

Voor de Nokia E72 biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een E72 hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een E72 hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw E72 oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Nokia E72

Een nieuwe E72 is een mooie E72. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Nokia E72 er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Nokia E72 toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze E72 hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Nokia E72 screen protector

Een krasje op uw E72 is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Nokia E72 komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een E72 screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de E72 screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Nokia E72 moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Nokia E72 batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw E72 op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Nokia E72 ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw E72 niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Nokia E72 accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u E72 accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Nokia E72 accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Nokia 6 hoesjes, Nokia 8 hoesjes en Nokia 5 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten