Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

Nokia E7-00 Hoesjes en Screen Protectors

Nokia E7-00 accessoires

Alle Nokia E7-00 accessoires

Voor de Nokia E7-00 biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een E7-00 hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een E7-00 hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw E7-00 oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Nokia E7-00

Een nieuwe E7-00 is een mooie E7-00. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Nokia E7-00 er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Nokia E7-00 toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze E7-00 hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Nokia E7-00 screen protector

Een krasje op uw E7-00 is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Nokia E7-00 komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een E7-00 screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de E7-00 screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Nokia E7-00 moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Nokia E7-00 batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw E7-00 op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Nokia E7-00 ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw E7-00 niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Nokia E7-00 accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u E7-00 accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Nokia E7-00 accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Nokia 5 hoesjes, Nokia 3 hoesjes en Nokia 3310 (2017) hoesjes.

Klik hier voor de resultaten