Uw winkelmand
is leeg

Nokia C7-00 Hoesjes en Screen Protectors

Nokia C7-00 accessoires

Alle Nokia C7-00 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Nokia C7-00. Of u nu op zoek bent naar een C7-00 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Nokia C7-00 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Nokia C7-00

Om te zorgen dat de C7-00 er als nieuw uit blijft zien, is een C7-00 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de C7-00 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de C7-00. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte C7-00 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een C7-00 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de C7-00, maar geeft uw C7-00 ook een stijlvol uiterlijk. Een Nokia C7-00 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een C7-00 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Nokia C7-00 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment C7-00 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw C7-00 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment C7-00 opladers!

Verzenden en service van de C7-00 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van C7-00 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Nokia C7-00 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige C7-00 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Nokia 6 hoesjes, Nokia 5 hoesjes en Nokia 8 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten