Uw winkelmand
is leeg

Nokia 6230i Hoesjes en Screen Protectors

Nokia 6230i accessoires

Alle Nokia 6230i accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Nokia 6230i. Of u nu op zoek bent naar een 6230i hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Nokia 6230i accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Nokia 6230i

Om te zorgen dat de 6230i er als nieuw uit blijft zien, is een 6230i hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de 6230i verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de 6230i. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte 6230i hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een 6230i hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de 6230i, maar geeft uw 6230i ook een stijlvol uiterlijk. Een Nokia 6230i hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een 6230i screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Nokia 6230i beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment 6230i accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw 6230i intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment 6230i opladers!

Verzenden en service van de 6230i accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van 6230i accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Nokia 6230i accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige 6230i accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Nokia 6 hoesjes, Nokia 8 hoesjes en Nokia 5 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten