Uw winkelmand
is leeg

Nokia 225 Hoesjes en Screen Protectors

Nokia 225 accessoires

Alle Nokia 225 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Nokia 225. Of u nu op zoek bent naar een 225 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Nokia 225 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Nokia 225

Om te zorgen dat de 225 er als nieuw uit blijft zien, is een 225 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de 225 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de 225. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte 225 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een 225 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de 225, maar geeft uw 225 ook een stijlvol uiterlijk. Een Nokia 225 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een 225 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Nokia 225 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment 225 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw 225 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment 225 opladers!

Verzenden en service van de 225 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van 225 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Nokia 225 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige 225 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Nokia 6 hoesjes, Nokia 8 hoesjes en Nokia 5 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten