Nokia 130 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Nokia 130 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Nokia 130? Hieronder staan de Nokia 130 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Nokia 130 weer volop gebruiken.
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
 • Nokia BL-5C Accu Origineel

  Originele Nokia batterij: BL-5C. Deze originele Nokia BL-5C accu is geschikt voor veel Nokia telefoons, en is de meest gebruikte accu van Nokia. Deze accu heeft met 1020mAh een zeer hoge capaciteit, en garandeert, afhankelijk van uw telefoon, standby tijden van tot wel 7 dagen. Bovendien
  • Producent: Nokia
  • Garantie: 24 maanden
  Normaal € 16,95€ 13,95
  Levertijd: 3 tot 6 werkdagen! Meer info
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
Klik hier voor de resultaten

De beste Nokia 130 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Nokia 130? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de 130. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de 130. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Nokia 130 vinden.

Waarom uw Nokia 130 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Nokia 130 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw 130 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Nokia 130 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Nokia 130. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Nokia 130 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Nokia een half jaar garantie op de batterij van uw 130, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Nokia 130 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Nokia 130 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies