Uw winkelmand
is leeg

Microsoft Surface 2 Hoesjes en Screen Protectors

Microsoft Surface 2 accessoires

Alle Surface 2 accessoires

Als u op zoek bent naar Microsoft Surface 2 accessoires, dan vindt u deze bij GSMpunt. Naast Surface 2 hoesjes, worden er ook screen protectors, houders, headsets opladers en talloze andere accessoires aangeboden. Alle Surface 2 accessoires zijn te vinden op deze pagina. GSMpunt biedt het meest uiteenlopende assortiment Surface 2 accessoires aan, zodat u het beste uit uw toestel kunt halen.

Surface 2 opladers

Is uw Surface 2 oplader kapot, of is de oplader kwijt geraakt? Dan kunt u bij ons eenvoudig een nieuwe Surface 2 oplader bestellen. Naast de standaard thuisladers, bieden wij ook autoladers en powerbank opladers aan, waardoor u uw Microsoft Surface 2 overal en altijd kunt bijladen. Zorg er dus voor dat uw Surface 2 altijd een volle accu heeft met een van de opladers uit ons assortiment!

Schadevrije Surface 2

Een toestel is vaak erg kwetsbaar voor schade. Want hoe sterk de constructie van de Surface 2 ook is, onverwoestbaar is het toestel van Microsoft niet. Binnen ons assortiment Surface 2 hoesjes, vindt u vele mogelijkheden om uw toestel bescherming te bieden tegen valschade, krassen en andere type van schade. Bekijk ons complete assortiment Surface 2 hoesjes en vindt het hoesje dat bij u past!

Surface 2 hoesjes

Een Surface 2 hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw toestel een totaal ander uiterlijk krijgt. Zo hebben wij hoesjes met een strak design die van leer zijn vervaardigd, die perfect zijn voor zakelijk gebruik. Maar ook vindt u bij ons kleurrijke hoesjes en hoesjes met leuke printjes die perfect uw stijl en gevoel weergeven. Bekijk ons complete overzicht aan Surface 2 hoesjes of neem een kijkje op onze algemene hoesjes pagina.

Surface 2 screen protector

Een nadeel van een back cover hoesje, is toch wel dat het scherm van een toestel vatbaar blijft voor schade. Wij raden daarom altijd het gebruik van een screen protector aan, om er voor te zorgen dat uw Surface 2 optimaal beschermt is. Een goede screen protector biedt bescherming, zonder dat het het gebruik van uw toestel in de weg staat. Binnen ons assortiment screen protectors vindt u daarom een selectie aan screen protectors die op maat zijn gemaakt voor uw Surface 2. Wacht dus niet langer, maar voorzie uw toestel van een Surface 2 screen protector.

Vragen over Surface 2 accessoires?

Heeft u vragen over de Surface 2 accessoires die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze productexperts van de klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over de producten en vragen over compatibiliteit te beantwoorden. Besteld en betaald u uw Surface 2 accessoires nog voor 18:00, dan zorgen wij dat het dezelfde dag nog verzonden wordt! Ook betaald u binnen Nederland geen verzendkosten.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Microsoft Lumia 950 hoesjes, Microsoft Lumia 640 hoesjes en Microsoft Lumia 650 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten