Microsoft Lumia 550 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Microsoft Lumia 550 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Microsoft Lumia 550? Hieronder staan de Microsoft Lumia 550 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Microsoft Lumia 550 weer volop gebruiken.
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
 • Microsoft BL-T5A Lumia 550 Batterij 2100 mAh

  De BL-T5A is een originele Microsoft accu die standaard wordt geleverd bij de Lumia 550. De Lumia 550 is een smartphone met een groot scherm waardoor bij intensief gebruik de batterij snel leeg kan zijn. Een reserve batterij is dan ideaal zodat u simpelweg de accu's
  • Producent: Microsoft
  • Garantie: 6 maanden
  € 24,95
  Levertijd: 3 tot 6 werkdagen! Meer info
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
Klik hier voor de resultaten

De beste Microsoft Lumia 550 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Microsoft Lumia 550? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Lumia 550. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Lumia 550. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Microsoft Lumia 550 vinden.

Waarom uw Microsoft Lumia 550 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Microsoft Lumia 550 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Lumia 550 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Microsoft Lumia 550 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Microsoft Lumia 550. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Microsoft Lumia 550 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Microsoft een half jaar garantie op de batterij van uw Lumia 550, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Microsoft Lumia 550 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Microsoft Lumia 550 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies