Uw winkelmand
is leeg

Microsoft Lumia 435 Onderdelen

Heeft u uw Microsoft Lumia 435 laten vallen? Of is er een defect aan uw Microsoft Lumia 435 dat u zelf kunt repareren? Zelf repareren is vaak veel goedkoper dan uw toestel laten repareren door een reparatiecentrum. De meeste reparaties zijn met een beetje handigheid prima zelf te doen. Hieronder vindt u de Microsoft Lumia 435 onderdelen die we in het assortiment hebben.

1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. Originele Microsoft Lumia CC-3096 Accudeksel Oranje

  Originele Microsoft Lumia CC-3096 Accudeksel Oranje

  € 14,95 € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Metalen Plaatje voor Magnetische Houder

  Metalen Plaatje voor Magnetische Houder

  € 9,95
  Dit product is op
  voorraad

De juiste Microsoft Lumia 435 onderdelen

Het is al weer even geleden dat de Lumia 435 werd gepresenteerd door Microsoft. Hoewel de Microsoft Lumia 435 nog in perfecte staat was toen deze voor het eerst uit zijn verpakking werd gehaald, kan het zijn dat deze ondertussen al wat gebruiker sporen en schade heeft. Gelukkig zijn veel onderdelen zelf te vervangen en kunt u vaak zelf uw Microsoft Lumia 435 repareren. Alle onderdelen die wij kunnen leveren voor de Microsoft Lumia 435 vindt u in het bovenstaande overzicht. Wacht dus niet langer, maar repareer uw Microsoft Lumia 435 vandaag nog!

Gereedschap voor het repareren van uw Microsoft Lumia 435

Voor het repareren van de Microsoft Lumia 435 heeft u uiteraard wel het juiste gereedschap nodig. Ook voor het gereedschap voor het repareren van uw toestel, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons complete assortiment Microsoft Lumia 435 gereedschap.

Meer informatie over Microsoft Lumia 435 onderdelen

Wilt u meer informatie over de Microsoft Lumia 435 onderdelen die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons. Ook als u producten niet kunt vinden binnen ons assortiment kunt u contact op nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen om uw Microsoft Lumia 435 te kunnen repareren.

Heeft u uw toestel gerepareerd, voorkom dan dat deze nogmaals beschadigd raakt middels een Microsoft Lumia 435 hoesje of screen protector.

Klik hier voor de resultaten