LG Nexus 5X Accessoires

LG Nexus 5X

Zoekt u een Screen Protector, PowerBank of een Hoesje voor uw LG Nexus 5X. Op deze pagina vindt u alle accessoire die geschikt zijn voor uw LG Nexus 5X. Door ons grote assortiment hoeft u niet verder te zoeken! Zoekt u een specifiek product? Zoek dan even uit onder welke categorie hij zou kunnen vallen en ga vervolgens naar die categorie toe. U zult dan ongetwijfeld het product vinden dat u zoekt. Toch niet gevonden? Neem dan even contact op met onze klanten service.

Uit onze ervaring is gebleken dat het niet altijd even makkelijk is om het juiste accessoire te vinden voor uw LG Nexus 5X. Dat weten wij van GSMpunt maar al te goed. Wij hebben onze website zo ingericht dat u via deze wijze het snelste uw accessoires zult vinden voor uw LG Nexus 5X.

Accessoires voor uw LG Nexus 5X

Alles voor uw LG Nexus 5X is te vinden op deze pagina. Wij bieden u enkel de beste accessoires aan voor uw smartphone, de LG Nexus 5X. Handschoenen om in de winter je smartphone te bedienen, Powerbank om nooit met een lege batterij te zitten, screen protector voor extra scherm bescherming zijn maar een aantal dingen die wij voor u in petto hebben. Wilt u nooit meer een lege batterij?

Bestel een extra batterij, schaf een PowerBank of koop een extra ladertje! Binnen ons diverse assortiment bieden wij u dit allemaal aan. Een PowerBank is een externe accu die u via een datakabel aan uw LG Nexus 5X kunt koppelen zodat hij gaat opladen. Powerbanks zijn bij ons te verkrijgen in verschillende maten en capaciteiten.

Bescherming voor uw LG Nexus 5X?

Niks is vervelender dan een LG Nexus 5X met een gebroken scherm. Wilt u een kapot scherm voorkomen? Bestel dan een van de vele LG Nexus 5X Pouches! Naast de standaard TPU Hoesjes hebben wij voor u Hard Plastic Cases maar ook Sport Cases en Lederen hoesjes. Voorkom reparatie kosten en bestel bij tijds een mooi hoesje aan. Hoesjes beschermen je LG Nexus 5X tegen het laten vallen, stoten en andere manieren hoe je telefoon kapot kan gaan.

LG Nexus 5X Screen Protector

Met behulp van een Screen protector voor uw LG Nexus 5X voorkomt u krassen op uw scherm. Hartstikke handig als u na verloop van tijd uw smartphone weer wilt verkopen. Wij bieden u verschillende soorten screen protectors aan. Wij hebben de traditionele display folie maar ook de sterke Tempered Glasses. Deze Tempered Glas zijn 0.3mm dik en zijn eigenlijk een soort van glas plaatjes. Deze zijn niet stuk te krijgen en raden wij al onze klanten aan.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste accessoires?

Stel nou u vindt niet de accessoires waar u naar opzoek was voor uw LG Nexus 5X. Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 972 beoordelingen in 972 recensies