Uw winkelmand
is leeg

LG L90 Hoesjes en Screen Protectors

LG L90 accessoires

Alle LG L90 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de LG L90. Of u nu op zoek bent naar een L90 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere LG L90 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de LG L90

Om te zorgen dat de L90 er als nieuw uit blijft zien, is een L90 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de L90 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de L90. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte L90 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een L90 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de L90, maar geeft uw L90 ook een stijlvol uiterlijk. Een LG L90 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een L90 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw LG L90 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment L90 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw L90 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment L90 opladers!

Verzenden en service van de L90 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van L90 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle LG L90 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige L90 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor LG G6 hoesjes, LG Q6 hoesjes en LG V30 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten