LG K20 Plus Hoesjes en Screen Protectors

LG K20 Plus accessoires

Alle LG K20 Plus accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de LG K20 Plus. Of u nu op zoek bent naar een K20 Plus hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere LG K20 Plus accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de LG K20 Plus

Om te zorgen dat de K20 Plus er als nieuw uit blijft zien, is een K20 Plus hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de K20 Plus verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de K20 Plus. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte K20 Plus hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een K20 Plus hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de K20 Plus, maar geeft uw K20 Plus ook een stijlvol uiterlijk. Een LG K20 Plus hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een K20 Plus screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw LG K20 Plus beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment K20 Plus accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw K20 Plus intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment K20 Plus opladers!

Verzenden en service van de K20 Plus accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van K20 Plus accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle LG K20 Plus accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige K20 Plus accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor LG G6 hoesjes, LG G7 ThinQ hoesjes en LG V30 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten