LG K10 Hoesjes en Screen Protectors

LG K10 accessoires

De LG K10 is de grootste variant uit de op jongeren gerichte LG K serie, die verder bestaat uit onder ander de LG K4. Het toestel met een 5.3 inch scherm heeft een fraai uiterlijk en goede specificaties voor zijn prijsklasse. Bij GSMpunt vindt u een uitgebreid assortiment aan LG K10 accessoires waarmee u uw gebruikservaring zo optimaal mogelijk kunt maken.

LG K10 Hoesjes

Zo bieden wij accessoires aan om uw LG K10 te beschermen tegen schade. Het is natuurlijk niet wenselijk dat uw toestel onder de krassen komt te zitten. Daarom raden wij ook aan een hoesje te gebruiken om uw toestel te behoeden voor schade. Met een gevarieerd en uitgebreid assortiment is het eenvoudig de hoesjes te vinden die u zoekt. Er zijn diverse types beschikbaar, zoals book cases, insteekhoesjes en back covers van verschillende merken.

LG K10 Screen Protectors

Om ook het scherm van uw toestel te beschermen, kunt u gebruik maken van een screen protector. Dit is een extra laagje over uw scherm heen dat uw toestel beschermd tegen schrammen en krasjes.

LG K10 Opladers

Verder biedt GSMpunt verschillende handige laders aan om slim met uw accu om te gaan. Zo kunt u met een autolader uw batterij tijdens het rijden weer aanvullen zodat u makkelijker de dag doorkomt. Een andere optie is een powerbank gebruiken. Dit is een externe batterij waarmee u uw LG K10 overal kunt opladen. Zo heeft u in noodgevallen altijd genoeg batterij.

Als u weinig tijd of geduld heeft, is een 2A oplader een perfecte accessoire. Deze laders laden uw toestel extra snel op, zodat u snel weer verder kunt.

LG K10 Geheugenkaarten

Gebruikt u veel apps, maakt u veel foto’s , of luistert uw veel muziek? Als uw opslaggeheugen snel vol raakt, kunt u dit oplossen met wat extern geheugen. Een geheugenkaart steekt u in uw toestel om het opslaggeheugen uit te breiden. Met MicroSD kaarten van verschillende merken tot wel 128GB heeft u altijd genoeg ruimte op uw smartphone om lekker verder te knippen met uw camera.

LG K10 houders

Met onze LG K10 houders kunt u uw smartphone een vast plekje geven, thuis, op het werk of in de auto. Zo kunt u met onze autohouders uw smartphone veilig in de auto als navigatie of muziekspeler gebruiken. Andere houders creëren een vast plekje voor uw smartphone op het werk of thuis, waar u uw smartphone handig als agenda of mailbox kunt gebruiken. Wilt u uw smartphone tegelijkertijd opladen? Dan is een cradle de perfecte oplossing.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor LG G6 hoesjes, LG G7 ThinQ hoesjes en LG G4 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten