LG G5 (SE) Hoesjes en Screen Protectors

LG G5 (SE) accessoires

De LG G5 is een erg bijzonder toestel. Het is namelijk een van de eerste modulaire smartphones ter wereld. Dit houdt in dat u zelf onderdelen aan uw G5 toe kunt voegen. Wilt u bijvoorbeeld al uw muziek met uw vrienden delen? Dan kunt u simpelweg een Hi-Fi muziekinstallatie aan uw telefoon vastklikken. Maakt u veel foto’s? Klik dan een handige camera grip vast aan uw G5. Bent u een intensieve gebruiken? Een extra batterij is zo bevestigd. Op deze manier geeft de LG G5 een nieuwe wending aan het idee dat een smartphone een persoonlijk iets is. Voor nog meer accessoires voor uw smartphone kunt u terecht bij GSMpunt.

LG G5 Hoesjes

De meest voordehand liggende accessoire is een hoesje. Krasjes en deukjes vormen altijd een gevaar voor uw toestel. Met een hoesje kunt u uw toestel tegen deze gevaren beschermen. GSMpunt biedt een ruim en gevarieerd assortiment aan hoesjes, zodat het makkelijk is een hoesje te vinden dat goed bij u past. Zo kunt u gaan voor een case die uw toestel zo goed mogelijk beschermd of een hoesje dat extra opties biedt, zoals een portemonnee hoesje. Ook met een hoesje kunt u uw LG G5 net iets persoonlijker maken.

Diverse soorten laders

Alhoewel u een oplader krijgt bij uw LG G5, zijn er diverse opladers die in bepaalde situaties (of in elke situatie) beter zijn dan de standaard lader. Als u bijvoorbeeld geen tijd of geduld heeft om lang te wachten tot uw smartphone is opgeladen, kunt u kiezen voor een 2.1 of 2.4 ampère oplader, waarmee uw smartphone in een mum van tijd weer vol zit. Ook bieden wij diverse autoladers aan om uw LG G5 onderweg van stroom te voorzien. Tot slot hebben we een aantal powerbanks beschikbaar, zodat u nooit meer bang hoeft te zijn dat u zonder batterij komt te zitten halverwege de dag.

Een vaste plek voor uw toestel

Met een van onze houders of cradles kunt u uw LG G5 een vast plekje geven: een vast plekje op uw bureau, op uw nachtkastje of in uw auto. Met een houder voor in de auto kunt u uw smartphone onderweg verantwoord gebruiken om handsfree te bellen, te navigeren of muziek te luisteren zonder dat het gevaarlijk wordt. Een cradle biedt niet alleen een vast plekje voor uw smartphone, het laadt uw toestel ook op terwijl deze zich in de houder bevindt. U kunt op deze manier uw smartphone bijvoorbeeld gebruiken als klok, zonder dat u deze steeds op hoeft te pakken.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor LG G6 hoesjes, LG G7 ThinQ hoesjes en LG G4 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten