Uw winkelmand
is leeg

Huawei Mate S Hoesjes en Screen Protectors

Huawei Mate S accessoires

Alle Huawei Mate S accessoires

Voor de Huawei Mate S biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Mate S hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Mate S hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Mate S oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Huawei Mate S

Een nieuwe Mate S is een mooie Mate S. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Huawei Mate S er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Huawei Mate S toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Mate S hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Huawei Mate S screen protector

Een krasje op uw Mate S is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Huawei Mate S komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Mate S screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Mate S screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Huawei Mate S moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Huawei Mate S batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Mate S op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Huawei Mate S ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Mate S niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Huawei Mate S accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Mate S accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Huawei Mate S accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Huawei P10 Lite hoesjes, Huawei P10 hoesjes en Huawei Mate 10 Lite hoesjes.

Klik hier voor de resultaten