Huawei Mate 10 Lite Screen Protectors

Hieronder vindt u de Huawei Mate 10 Lite screen protectors die we in het assortiment hebben. Gebruik uw Huawei Mate 10 Lite zonder zorgen over krassen en beschadigingen op uw scherm met een screen protector. Het vervangen van het touchscreen is duur en vaak lastig. Voorkom schade aan je telefoon door een screen protector te gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 11 van 11 | Per pagina
 1. Rosso Huawei Mate 10 Lite Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Rosso Huawei Mate 10 Lite Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Rosso Huawei Mate 10 Lite Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Huawei Mate 10 Lite tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Huawei Mate 10 Lite en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Huawei Mate 10 Lite is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. 4smarts Limited Screen Protector Huawei Mate 10 Lite

  4smarts Limited Screen Protector Huawei Mate 10 Lite

  4smarts Limited Screen Protector Huawei Mate 10 Lite

  Bied het scherm van uw Huawei Mate 10 Lite een optimale bescherming met de Second Glass van 4Smarts. Ondanks dat de Second Glass slechts 0.3mm dik is, absorbeert het schokken en blijft het scherm van uw toestel kras en deuk vrij.

  4smarts | Tempered Glass

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. PanzerGlass Huawei Mate 10 Lite Screenprotector Wit

  PanzerGlass Huawei Mate 10 Lite Screenprotector Wit

  PanzerGlass Huawei Mate 10 Lite Screenprotector Wit

  Deze Panzerglass Huawei Mate 10 Lite Screenprotector is op maat gemaakt voor de Huawei Mate 10 Lite. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Huawei Mate 10 Lite screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden.

  PanzerGlass | Tempered Glass

  € 26,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Nillkin Display Folie Huawei Mate 10 Lite

  Nillkin Display Folie Huawei Mate 10 Lite

  Nillkin Display Folie Huawei Mate 10 Lite

  De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Huawei Mate 10 Lite goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Display Folie  Huawei Mate 10 Lite!

  Nillkin | Plastic Folie

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. Displex Display Polish Scratch remover

  Displex Display Polish Scratch remover

  Displex Display Polish Scratch remover

  LET OP: Displex Polish is een polijstmiddel. Door dit middel op het oppervlak aan te brengen en rond te wrijven bent u aan het polijsten. Wij adviseren u dit product alleen te gebruiken indien u weet wat polijsten is, en u weet wat er mis kan gaan. Een gepolijst oppervlak glimt.

  Displex | Overige bescherming

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Rosso Huawei Mate 10 Lite Tempered Glass Screen Protector

  Rosso Huawei Mate 10 Lite Tempered Glass Screen Protector

  Rosso Huawei Mate 10 Lite Tempered Glass Screen Protector

  Bied uw Huawei Mate 10 Lite maximale bescherming met de 9H Tempered Glass Screen Protector van Rosso. Deze unieke protector is eenvoudig te installeren zonder luchtbellen en comfortabel in gebruik.

  Rosso | Tempered Glass

  € 12,95
  Dit product is op
  voorraad
 7. ZAGG InvisibleShield Glass+ Tempered Glass Huawei Mate 10 Lite

  ZAGG InvisibleShield Glass+ Tempered Glass Huawei Mate 10 Lite

  ZAGG InvisibleShield Glass+ Tempered Glass Huawei Mate 10 Lite

  De ZAGG InvisibleShield Glass+ is een van de sterkste screen protectors die je kunt vinden. Waar andere tempered glass screen protectors barsten, vertoont de Glass+ nauwelijks een schram. ZAGG InvisibleShield Glass+ biedt 3X zoveel bescherming tegen barsten dan een gewoon scherm. De Display van uw Huawei Mate 10 Lite is dus uitstekend beschermd.

  ZAGG | Tempered Glass

  € 29,95
  Dit product is op
  voorraad
 8. PanzerGlass Huawei Mate 10 Lite Screenprotector Zwart

  PanzerGlass Huawei Mate 10 Lite Screenprotector Zwart

  PanzerGlass Huawei Mate 10 Lite Screenprotector Zwart

  De Huawei Mate 10 Lite PanzerGlass is een slanke en splinter resistente glazen screen protector. Het tempered glass is maar 0.4mm dik, weegt nog geen 7 gram en biedt de beste bescherming voor het glas van uw telefoon!

  PanzerGlass | Tempered Glass

  € 26,95
  Dit product is op
  voorraad
 9. Displex Glass Repair Polish Scratch Remover

  Displex Glass Repair Polish Scratch Remover

  Displex Glass Repair Polish Scratch Remover

  Displays van mobiele telefoons zijn krasgevoelig en worden daardoor onooglijk. Er zijn maar een paar fabrikanten die reservedisplays aanbieden en dan is het verwisselen meestal zeer ingewikkeld. DISPLEX heeft een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Met dit nieuwe speciale Displex Glass Repair Polish polijstmiddel hebben de consumenten zelf de mogelijkheid om de krassen in het display snel en goedkoop te verwijderen.

  Displex | Overige bescherming

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 10. Displex Touch Screen Sealer

  Displex Touch Screen Sealer

  Displex Touch Screen Sealer

  Touch screens van mobiele telefoons zijn krasgevoelig en worden daardoor onooglijk. Er zijn maar een paar fabrikanten die reservedisplays aanbieden en dan is het verwisselen meestal zeer ingewikkeld. DISPLEX heeft een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Met deze nieuwe speciale sealer hebben de consumenten zelf de mogelijkheid om de krassen in het touch screen snel en goedkoop te voorkomen.

  Displex | Overige bescherming

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 11. 4smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  4smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  4smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  4Smarts Microvezel doekjes zijn ideaal om elektrostatische apparatuur zoals uw mobiele telefoon of tablet schoon te maken. De vezels trekken stof, vuil en vingervlekken aan, en maken uw scherm weer kraakhelder. Deze 4Smarts doekjes kunnen ook gebruikt worden om cd's, lenzen, brillen, enz. schoon te maken.

  4smarts | Overige bescherming

  € 5,95
  Dit product is op
  voorraad

Screen protector voor uw Huawei Mate 10 Lite

Telefoons en tablets zijn bijna niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. We zijn steeds meer afhankelijk van deze apparaten, waardoor het belangrijk is om uw Huawei Mate 10 Lite goed te beschermen. Wanneer u net een nieuw toestel hebt aangeschaft wilt u die zo mooi en netjes mogelijk houden. Dit kan natuurlijk met een stijlvol Mate 10 Lite telefoonhoesje. Bij sommige hoesjes wordt het beeldscherm niet beschermd, waardoor er kleine krasjes kunnen ontstaan. Wanneer u bijvoorbeeld een back cover aanschaft voor uw Huawei Mate 10 Lite wordt alleen de achterkant en de zijkanten van het toestel beschermt. Het is belangrijk dat u het beeldscherm van uw telefoon ook beschermt. Dit kan met een screen protector! Een screen protector is een dun folielaagje dat u op het scherm kunt plakken van uw Huawei Mate 10 Lite. Een Huawei Mate 10 Lite screen protector beschermt de display tegen kleine krasjes, viezigheid en vettige vingers, waardoor u langer van uw toestel kunt genieten.

Verschillende soorten screen protectors

Veel screen protectors zijn nauwelijks te zien doordat deze vaak gemaakt zijn van ultra transparant materiaal. De meeste screen protectors beschikken over een flexibele harde bovenlaag dat uw beeldscherm effectief beschermt tegen kleine krasjes. We proberen voor elk toestel een breed assortiment screen protectors samen te stellen. Screen protectors zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er universele screen protectors, op maat gemaakte screen protectors en voor sommige toestellen ook Tempered Glass screen protectors.

Op maat gemaakte Huawei Mate 10 Lite screen protectors

Voor vrijwel iedere telefoon hebben wij een screen protector die specifiek op maat gemaakt is. Dit betekent dat de screen protector precies past op de beeldscherm van uw telefoon en voorzien is van de benodigde uitsparingen. Het voordeel van een op maat gemaakte Huawei Mate 10 Lite screen protector is dat de screen protector is uiteraard dat deze niet op maat geknipt hoeft te worden. Bij de productomschrijving van de screen protector kunt u kijken of de screen protector specifiek is gemaakt voor uw Huawei Mate 10 Lite.

Tempered Glass

Voor de meeste populaire telefoons bieden wij een assortiment Tempered Glass aan. Tempered Glass vormt een tweede glas over uw beeldscherm. Tempered Glass is ook daadwerkelijk gemaakt van glas. Door gebruik van de laatste technologieën zijn er eigenschappen gecreëerd die uw beeldscherm perfect beschermen. Wanneer u uw Huawei Mate 10 Lite laat vallen zal waarschijnlijk uw Tempered Glass breken en niet uw beeldscherm. Dit zal bij een normale screen protector niet het geval zijn. Bieden wij de Tempered Glass nog niet aan voor de Huawei Mate 10 Lite? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice!

Vragen over de Huawei Mate 10 Lite screen protectors?

Heeft u vragen over de Huawei Mate 10 Lite screen protectors uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste screen protector voor uw Huawei Mate 10 Lite. Ook vragen over compatibiliteit met Mate 10 Lite hoesjes kunt u kwijt bij onze productexperts.

Klik hier voor de resultaten