Uw winkelmand
is leeg

Huawei P8 Lite Hoesjes en Screen Protectors

Huawei P8 Lite accessoires

De Huawei Ascend P8 Lite is een goedkope smartphone met een prettig 5 inch scherm. Het toestel van het Chinese Huawei is het broertje van de Huawei Ascend P8 en beschikt over een relatief goede camera (13MP) om al uw onvergetelijke momenten vast te leggen. Bij GSMpunt vindt u accessoires om uw ervaring met de P8 Lite zo prettig mogelijk te maken.

Huawei Ascend P8 Lite Hoesjes

Om uw Huawei Ascend P8 Lite tegen krasjes en deukjes te beschermen is het aan te raden een hoesje te gebruiken. Onze hoesjes zorgen ervoor dat uw toestel tegen schade beschermd wordt, zodat uw P8 Lite er goed uit blijft zien en u er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Ons assortiment is divers en bevat diverse types hoesjes. Zo kunt u kiezen voor een book case, hoesjes die uw gehele toestel beschermen en handige extra’s bieden. Zo hebben een aantal book cases ruimte voor pasjes en briefgeld, zodat u het hoesje kunt gebruiken als uw portemonnee. Vrijwel alle book cases zijn daarnaast als standaard te gebruiken, zodat u uw toestel neer kunt zetten als u bijvoorbeeld een video wilt kijken.

Als u een wat subtielere case zoekt is een back cover misschien iets voor u. Deze hoesjes bieden nog steeds goede bescherming voor uw toestel, maar zijn minder groot. Zo kunt u uw toestel beschermen zonder dat deze veel groter en zwaarder wordt. Wat u hiervoor opgeeft, is dat het scherm van uw toestel daardoor niet beschermd wordt. Dit is echter makkelijk op te lossen met behulp van een screen protector. >h3>Huawei P8 Lite Screen Protectors

Een screen protector is een extra laagje over uw scherm. Dit laagje beschermt uw scherm tegen krasjes en barstjes. Screen protectors komen in grofweg twee soorten: normale en Tempered Glass screen protectors. Gewone screen protectors zijn flexibel en van plastic. Tempered Glass screen protectors zijn glazen plaatjes, die extra sterke bescherming bieden aan uw toestel. Met een screen protector kunt u uw scherm beschermen, zelfs als uw hoesje dat niet altijd doet.

Extra geheugen voor uw Huawei P8 Lite

Maakt u veel foto’s, luistert u veel muziek of gebruikt u veel apps? Het kan dan zijn dat het opslaggeheugen van uw P8 Lite vol raakt. Om toch onbezorgd verder te kunnen zonder dingen te hoeven verwijderen kunt u gebruik maken van een geheugenkaartje. Deze kaartjes werken als externe opslag en verhogen hiermee het geheugen van uw Huawei Ascend P8 Lite. GSMpunt biedt geheugenkaarten aan van verschillende snelheden, diverse merken en meerdere groottes. U kunt dus zelf bepalen hoeveel extra geheugen u nodig heeft.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Huawei P Smart hoesjes, Huawei P10 Lite hoesjes en Huawei Mate 10 Lite hoesjes.

Klik hier voor de resultaten