HTC Sensation XE Onderdelen

Heeft u uw HTC Sensation XE laten vallen? Of is er een defect aan uw HTC Sensation XE dat u zelf kunt repareren? Zelf repareren is vaak veel goedkoper dan uw toestel laten repareren door een reparatiecentrum. De meeste reparaties zijn met een beetje handigheid prima zelf te doen. Hieronder vindt u de HTC Sensation XE onderdelen die we in het assortiment hebben.
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
  • HTC Sensation Volume Knop

    Is uw HTC Sensation volume knop aan de zijkant van uw toestel defect, maar werken de achterliggende knoppen nog wel gewoon? Dan is dit het product dat u dient te ontvangen. Deze knop zorgt er voor dat de knoppen op het moederbord van het toestel worden
    • Garantie: 6 maanden
    € 4,95
    Dit product is op voorraad Meer info
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
Klik hier voor de resultaten

De juiste HTC Sensation XE onderdelen

Het is al weer even geleden dat de Sensation XE werd gepresenteerd door HTC. Hoewel de HTC Sensation XE nog in perfecte staat was toen deze voor het eerst uit zijn verpakking werd gehaald, kan het zijn dat deze ondertussen al wat gebruiker sporen en schade heeft. Gelukkig zijn veel onderdelen zelf te vervangen en kunt u vaak zelf uw HTC Sensation XE repareren. Alle onderdelen die wij kunnen leveren voor de HTC Sensation XE vindt u in het bovenstaande overzicht. Wacht dus niet langer, maar repareer uw HTC Sensation XE vandaag nog!

Gereedschap voor het repareren van uw HTC Sensation XE

Voor het repareren van de HTC Sensation XE heeft u uiteraard wel het juiste gereedschap nodig. Ook voor het gereedschap voor het repareren van uw toestel, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons complete assortiment HTC Sensation XE gereedschap.

Meer informatie over HTC Sensation XE onderdelen

Wilt u meer informatie over de HTC Sensation XE onderdelen die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons. Ook als u producten niet kunt vinden binnen ons assortiment kunt u contact op nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen om uw HTC Sensation XE te kunnen repareren.

Heeft u uw toestel gerepareerd, voorkom dan dat deze nogmaals beschadigd raakt middels een HTC Sensation XE hoesje of screen protector.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies