Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

HTC Sensation XE Onderdelen

Heeft u uw HTC Sensation XE laten vallen? Of is er een defect aan uw HTC Sensation XE dat u zelf kunt repareren? Zelf repareren is vaak veel goedkoper dan uw toestel laten repareren door een reparatiecentrum. De meeste reparaties zijn met een beetje handigheid prima zelf te doen. Hieronder vindt u de HTC Sensation XE onderdelen die we in het assortiment hebben.

1 - 1 van 1 | Per pagina
  1. HTC Sensation Volume Knop

    HTC Sensation Volume Knop

    € 4,95
    Dit product is op
    voorraad

De juiste HTC Sensation XE onderdelen

Het is al weer even geleden dat de Sensation XE werd gepresenteerd door HTC. Hoewel de HTC Sensation XE nog in perfecte staat was toen deze voor het eerst uit zijn verpakking werd gehaald, kan het zijn dat deze ondertussen al wat gebruiker sporen en schade heeft. Gelukkig zijn veel onderdelen zelf te vervangen en kunt u vaak zelf uw HTC Sensation XE repareren. Alle onderdelen die wij kunnen leveren voor de HTC Sensation XE vindt u in het bovenstaande overzicht. Wacht dus niet langer, maar repareer uw HTC Sensation XE vandaag nog!

Gereedschap voor het repareren van uw HTC Sensation XE

Voor het repareren van de HTC Sensation XE heeft u uiteraard wel het juiste gereedschap nodig. Ook voor het gereedschap voor het repareren van uw toestel, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons complete assortiment HTC Sensation XE gereedschap.

Meer informatie over HTC Sensation XE onderdelen

Wilt u meer informatie over de HTC Sensation XE onderdelen die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons. Ook als u producten niet kunt vinden binnen ons assortiment kunt u contact op nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen om uw HTC Sensation XE te kunnen repareren.

Heeft u uw toestel gerepareerd, voorkom dan dat deze nogmaals beschadigd raakt middels een HTC Sensation XE hoesje of screen protector.

Klik hier voor de resultaten