Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

HTC One X9 Hoesjes en Screen Protectors

HTC One X9 accessoires

Het grootste assortiment HTC One X9 accessoires

In september 2015 kwam HTC met het opvallende One A9 die qua design veel op de iPhone 6 leek volgens de critici. Aansluitend op de release van het toestel dat in september uit kwam, is de HTC One X9 in begin 2016 naar de Nederlandse markt gekomen. De beste accessoires voor deze telefoon vindt u uiteraard binnen ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar een HTC One X9 hoesje, houder of oplader. U vindt dit alles via deze pagina. Selecteer hierboven naar welk type accessoires u op zoek bent en wij tonen u enkel compatibele accessoires.

Bescherming voor uw HTC One X9

Voorzie uw HTC One X9 van optimale bescherming middels een beschermhoesje op maat. Het grote 5.5 inch full HD scherm van de HTC One X9 is vervaardigd van sterk Gorilla Glass, maar onbreekbaar is het helaas niet. Juiste bescherming middels een HTC One X9 hoesje is dan ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment HTC One X9 hoesjes vindt u zowel de originele hoesjes van HTC zelf, als hoesjes van derden. Wacht niet langer, maar kijk snel verder binnen ons assortiment HTC One X9 hoesjes.

Er is een brede keuze qua hoesje verkrijgbaar voor de HTC One X9. Zo zijn er flipcases die bescherming rondom het hele toestel bieden, maar ook backcovers die enkel de achterkant en zijkanten beschermen. Wilt u gebruik maken van een backcover? Dan raden wij u ook aan uw HTC One X9 te voorzien van een passende screenprotector.

Originele HTC One X9 accessoires

Ook de originele HTC One X9 accessoires beschikbaar binnen ons assortiment. Bent u dus op zoek naar de originele headset of de originele lader voor de HTC One X9? Dan bent u ook hiervoor bij GSMpunt aan het juiste adres. Via deze pagina zijn naast standaard HTC One X9 accessoires, ook onderdelen beschikbaar. Is uw telefoon kapot, of is de batterij van uw telefoon defect? Dan kunt u ook de juiste originele onderdelen via deze pagina vinden.

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment HTC One X9 hoesjes en accessoires? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice. Onze productexperts staan u graag te woord en geven u graag advies op maat. Ook vragen over compatibiliteit kunt u gerust kwijt bij onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor HTC U11 hoesjes, HTC 10 hoesjes en HTC One M8 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten