Uw winkelmand
is leeg

HTC Desire 530 Hoesjes en Screen Protectors

HTC Desire 530 accessoires

Alle HTC Desire 530 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de HTC Desire 530. Of u nu op zoek bent naar een Desire 530 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere HTC Desire 530 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de HTC Desire 530

Om te zorgen dat de Desire 530 er als nieuw uit blijft zien, is een Desire 530 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Desire 530 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Desire 530. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Desire 530 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Desire 530 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Desire 530, maar geeft uw Desire 530 ook een stijlvol uiterlijk. Een HTC Desire 530 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Desire 530 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw HTC Desire 530 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Desire 530 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Desire 530 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Desire 530 opladers!

Verzenden en service van de Desire 530 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Desire 530 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle HTC Desire 530 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Desire 530 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor HTC U11 hoesjes, HTC U11+ hoesjes en HTC 10 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten