HTC 10 Hoesjes en Screen Protectors

HTC 10 accessoires

De HTC 10 is het nieuwste vlaggenschip van het Aziatische merk HTC. Het bedrijf wil me het toestel laten zien dat het nog steeds met de grote merken mee kan doen en geeft de smartphone verschillende premium functies. Zo heeft de HTC 10 een qHD scherm, USB-C, een vingerafdrukscanner en is het uit 1 brok aluminium gemaakt, waardoor het een strak uiterlijk heeft.

Bij GSMpunt vindt u verschillende accessoires om uw gebruikservaring te optimaliseren. Of u uw toestel nu wilt beschermen, extra van uw muziek wilt genieten of uw toestel ook onderweg te kunnen benutten: bij GSMpunt vindt u de accessoires die u zoekt!

Bescherming voor uw HTC 10

U wilt uw HTC 10 natuurlijk schadevrij houden. Krassen en deukjes liggen echter altijd op de loer. Bij GSMpunt vindt u daarom verschillende accessoires om uw HTC 10 tegen schade te beschermen.

Zo kunt u het scherm van uw HTC 10 beschermen met behulp van een zogeheten screen Protector krasvrij houden. U heeft in principe twee soorten screen protectors om uit te kiezen. Er is de traditionele screen protector. Deze is flexibel en van plastic gemaakt. Dan is er de Tempered Glass screen protector. Deze zijn van extra sterk glas gemaakt en beden uw toestel de optimale beschermen. Scherpe voorwerpen als autosleutels maken geen schijn van kans om een krasje op uw scherm te maken.

HTC 10 Hoesjes

Om de rest van uw HTC 10 te beschermen tegen schade is het aan te raden een hoesje te gebruiken. Wij bieden een uitgebreid en divers assortiment zodat u een hoesje kunt kiezen dat goed bij uw eigen stijl past. Zo kunt u kiezen voor een book case met handige extra mogelijkheden zoals ruimte voor pasjes, een ingebouwde standaard of een venster om uw smartphone te gebruiken zonder de case te hoeven openen. Als dit alles teveel voor u is, kunt u voor een compacte back cover gaan om zo weinig mogelijk extra gewicht en formaat aan uw toestel toe te voegen.

Er zijn ook diverse ontwerpen beschikbaar, van klassiek bruin en zwart tot vrolijke kleuren en leuke printen. Door een stijl te kiezen die goed bij u past kunt u gelijk uw toestel een stuk persoonlijker maken.

Handige opladers

Heeft u moeite de dag door te komen op uw accu? GSMpunt biedt een aantal oplossingen om dit te voorkomen. Zo kunt u gebruik maken van een powerbank. Deze externe batterijen laden uw toestel onderweg op voor een extra lange batterijduur. Een andere mogelijkheid is het gebruiken van een autolader, zodat u uw toestel op kunt laden terwijl u rijdt

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor HTC U11 hoesjes, HTC U12+ hoesjes en HTC One M8 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten