Google Pixel XL Accessoires

Google Pixel XL
Of u nu op zoek bent naar een hoesje, oplader, onderdeel of ander accessoire voor uw Google Pixel XL, dit alles vindt u hier. Via deze pagina navigeert u eenvoudig door het complete assortiment Google Pixel XL accessoires. Het enige wat u hoeft te doen, is een van de hier onderstaande categorieën kiezen om uw gewenste product snel en eenvoudig te kunnen vinden.

Het vinden van de juiste accessoires voor uw Google Pixel XL is soms best ingewikkeld. Vragen als 'hoe weet ik zeker dat dit hoesje geschikt is voor mijn toestel' zijn voor ons niet onbekend. Daarom hebben wij onze website zo ingericht dat u via deze pagina alleen maar geschikte accessoires voor de Google Pixel XL zult vinden. Kiest u bijvoorbeeld hieronder voor de categorie hoesjes, dan zult u alleen maar geschikte hoesjes voor uw toestel vinden. Wij denken dat u op deze manier makkelijk en snel de juiste Google Pixel XL accessoires zult vinden.

Google Pixel XL Accessoires

De Google Pixel XL is de grote uitvoering van de Google Pixel en een van de eerste eigen smartphones van Android eigenaar Google. Het toestel is met een scherm van 5.5 inch een echte phablet, een combinatie van een smartphone en een tablet. Dit high-end toestel beschikt over een aantal bijzondere features zoals Google Assistant, een persoonlijke assistent die al uw vragen beantwoord. Ook is de Google Pixel XL een van de weinig toestellen geschikt voor Daydream, de virtual reality software van Google. Al met al is de Pixel XL net als de originele Pixel een smartphone met veel potentie. Potentie die u maximaal kunt benutten door het gebruik van accessoires.

Vele mogelijkheden

Bij GSMpunt vindt u een breed aanbod aan Google Pixel XL Accessoires. Zo bieden wij hoesjes en screen protectors aan om uw Pixel XL goed te beschermen en cradles om uw smartphone een vast plekje op uw bureau te geven.

Google Pixel XL Hoesjes

De Google Pixel XL heeft een bijzonder ontwerp met een glasplaat aan de achterkant van het toestel. Hoewel het toestel hiermee een uniek uiterlijk van krijgt brengt het ook een groot nadeel met zich mee: glas krast namelijk vrij snel. Om uw Pixel XL te behoeden voor krassen en schrammen is een Google Pixel XL hoesje aan te raden. In onze categorie hoesjes vindt u diverse types hoesjes die allemaal uw Pixel XL goed beschermen tegen krassen. Daarnaast bieden sommige hoesjes handige extra’s, zoals ruimte voor pasjes of een standaard voor het bekijken van video’s.

Google Pixel XL Screen Protectors

Als u ook het scherm van uw Google Pixel XL goed wilt beschermen, is een screen protector een aanrader. Screen Protectors vormen een extra laagje boven op uw scherm als een soort tweede huid. Krassen komen dan op de screen protector in plaats van het scherm zelf.

Google Pixel XL Cradles

Een cradle is een standaard voor uw smartphone. U kunt uw Pixel XL hiermee een vast plekje op uw bureau geven. Veel cradles laden uw Pixel XL ook gelijk op, zodat deze en volle accu heeft als u stopt met werken. Tegelijkertijd kunt u uw smartphone met een cradle handig gebruiken als agenda, muziekspeler notitieblok. Zo kunt u productiever werken en uw smartphone opladen dankzij een Google Pixel XL Cradle.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies