Uw winkelmand
is leeg

Google Pixel XL Hoesjes en Screen Protectors

Google Pixel XL accessoires

Google Pixel XL Accessoires

De Google Pixel XL is de grote uitvoering van de Google Pixel en een van de eerste eigen smartphones van Android eigenaar Google. Het toestel is met een scherm van 5.5 inch een echte phablet, een combinatie van een smartphone en een tablet. Dit high-end toestel beschikt over een aantal bijzondere features zoals Google Assistant, een persoonlijke assistent die al uw vragen beantwoord. Ook is de Google Pixel XL een van de weinig toestellen geschikt voor Daydream, de virtual reality software van Google. Al met al is de Pixel XL net als de originele Pixel een smartphone met veel potentie. Potentie die u maximaal kunt benutten door het gebruik van accessoires.

Vele mogelijkheden

Bij GSMpunt vindt u een breed aanbod aan Google Pixel XL Accessoires. Zo bieden wij hoesjes en screen protectors aan om uw Pixel XL goed te beschermen en cradles om uw smartphone een vast plekje op uw bureau te geven.

Google Pixel XL Hoesjes

De Google Pixel XL heeft een bijzonder ontwerp met een glasplaat aan de achterkant van het toestel. Hoewel het toestel hiermee een uniek uiterlijk van krijgt brengt het ook een groot nadeel met zich mee: glas krast namelijk vrij snel. Om uw Pixel XL te behoeden voor krassen en schrammen is een Google Pixel XL hoesje aan te raden. In onze categorie hoesjes vindt u diverse types hoesjes die allemaal uw Pixel XL goed beschermen tegen krassen. Daarnaast bieden sommige hoesjes handige extra’s, zoals ruimte voor pasjes of een standaard voor het bekijken van video’s.

Google Pixel XL Screen Protectors

Als u ook het scherm van uw Google Pixel XL goed wilt beschermen, is een screen protector een aanrader. Screen Protectors vormen een extra laagje boven op uw scherm als een soort tweede huid. Krassen komen dan op de screen protector in plaats van het scherm zelf.

Google Pixel XL Cradles

Een cradle is een standaard voor uw smartphone. U kunt uw Pixel XL hiermee een vast plekje op uw bureau geven. Veel cradles laden uw Pixel XL ook gelijk op, zodat deze en volle accu heeft als u stopt met werken. Tegelijkertijd kunt u uw smartphone met een cradle handig gebruiken als agenda, muziekspeler notitieblok. Zo kunt u productiever werken en uw smartphone opladen dankzij een Google Pixel XL Cradle.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Google Pixel 2 hoesjes, Google Pixel 2 XL hoesjes en Google Pixel hoesjes.

Klik hier voor de resultaten