Accessoires voor Google toestellen

De beste Google accessoires zijn hier eenvoudig te vinden. Selecteer hieronder uw telefoon van Google en wij tonen u de beste accessoires die voor dit specifieke toestel verkrijgbaar zijn.

Google heeft met Android al jaren het grootste mobiele besturingssysteem in handen en op 4 oktober 2016 kwam Google ook met een eigen telefoon. Doordat Google totale controle heeft over zijn besturingssysteem weten ze met hun eigen hardware hier het beste uit te halen.

Binnen ons assortiment Google accessoires vindt u vele bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan de bekende telefoonhoesjes van Spigen of de houders van iOttie. Selecteer hieronder uw toestel en ontdek de beste accessoires!

Voor welke Google zoekt u accessoires?

Google Accessoires

Heeft u net een nieuwe telefoon van Google gekocht? Dan bent u waarschijnlijk nu op zoek naar de beste accessoires voor deze telefoon. Gelukkig zijn Google accessoires eenvoudig via deze pagina te vinden. Selecteer hierboven uw type Google telefoon en wij tonen u een selectie van de beste hoesjes, houders, opladers, screen protectors en vele andere accessoires die 100% compatible zijn met het door u geselecteerde toestel.

Op dit moment zijn de Google Pixel Hoesjes hoesjes en de Google Pixel XL Hoesjes hoesjes ongelooflijk populair. Wij doen dan ook ons uiterste best om de beste hoesjes voor deze bekende toestellen op voorraad te hebben. Bij GSMpunt.nl vindt u dan ook hoesjes van bekende merken als Ringke, Spigen en vele anderen.

Zo achterhaalt u welk Google toestel u heeft

Om de juiste accessoires voor uw telefoon te vinden, is het belangrijk om te weten over welk type toestel u exact beschikt. Producten als hoesjes en screen protectors zijn namelijk allemaal op maat gemaakt. Weet u niet zeker wel type Google toestel u heeft? Geen zorgen, dit is eenvoudig te achterhalen. Via de volgende stappen kunt u het modelnummer en de naam van het toestel achterhalen.

  1. Ga naar de instellingen in uw apps menu
  2. Zoek en selecteer 'toestel info'
  3. Zoek nu naar 'model' of 'model nummer'

U kunt uiteraard ook even contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste accessoires voor uw Google toestel.

Hulp bij het vinden van Google accessoires

Heeft u vragen over de Google accessoires binnen ons assortiment, of wilt u weten welke accessoires wel of niet geschikt zijn voor uw telefoon? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over Google accessoires voor u te beantwoorden. Ook advies op maat is geen enkel probleem.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 972 beoordelingen in 972 recensies