Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

BlackBerry Q10 Hoesjes en Screen Protectors

BlackBerry Q10 accessoires

Alle BlackBerry Q10 accessoires

Voor de BlackBerry Q10 biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Q10 hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Q10 hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Q10 oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde BlackBerry Q10

Een nieuwe Q10 is een mooie Q10. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw BlackBerry Q10 er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw BlackBerry Q10 toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Q10 hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

BlackBerry Q10 screen protector

Een krasje op uw Q10 is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw BlackBerry Q10 komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Q10 screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Q10 screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw BlackBerry Q10 moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de BlackBerry Q10 batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Q10 op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw BlackBerry Q10 ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Q10 niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de BlackBerry Q10 accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Q10 accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de BlackBerry Q10 accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor BlackBerry Keyone hoesjes, BlackBerry Priv hoesjes en BlackBerry Passport hoesjes.

Klik hier voor de resultaten