Uw winkelmand
is leeg

BlackBerry Passport Hoesjes en Screen Protectors

BlackBerry Passport accessoires

Alle Passport accessoires

Als u op zoek bent naar BlackBerry Passport accessoires, dan vindt u deze bij GSMpunt. Naast Passport hoesjes, worden er ook screen protectors, houders, headsets opladers en talloze andere accessoires aangeboden. Alle Passport accessoires zijn te vinden op deze pagina. GSMpunt biedt het meest uiteenlopende assortiment Passport accessoires aan, zodat u het beste uit uw toestel kunt halen.

Passport opladers

Is uw Passport oplader kapot, of is de oplader kwijt geraakt? Dan kunt u bij ons eenvoudig een nieuwe Passport oplader bestellen. Naast de standaard thuisladers, bieden wij ook autoladers en powerbank opladers aan, waardoor u uw BlackBerry Passport overal en altijd kunt bijladen. Zorg er dus voor dat uw Passport altijd een volle accu heeft met een van de opladers uit ons assortiment!

Schadevrije Passport

Een toestel is vaak erg kwetsbaar voor schade. Want hoe sterk de constructie van de Passport ook is, onverwoestbaar is het toestel van BlackBerry niet. Binnen ons assortiment Passport hoesjes, vindt u vele mogelijkheden om uw toestel bescherming te bieden tegen valschade, krassen en andere type van schade. Bekijk ons complete assortiment Passport hoesjes en vindt het hoesje dat bij u past!

Passport hoesjes

Een Passport hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw toestel een totaal ander uiterlijk krijgt. Zo hebben wij hoesjes met een strak design die van leer zijn vervaardigd, die perfect zijn voor zakelijk gebruik. Maar ook vindt u bij ons kleurrijke hoesjes en hoesjes met leuke printjes die perfect uw stijl en gevoel weergeven. Bekijk ons complete overzicht aan Passport hoesjes of neem een kijkje op onze algemene hoesjes pagina.

Passport screen protector

Een nadeel van een back cover hoesje, is toch wel dat het scherm van een toestel vatbaar blijft voor schade. Wij raden daarom altijd het gebruik van een screen protector aan, om er voor te zorgen dat uw Passport optimaal beschermt is. Een goede screen protector biedt bescherming, zonder dat het het gebruik van uw toestel in de weg staat. Binnen ons assortiment screen protectors vindt u daarom een selectie aan screen protectors die op maat zijn gemaakt voor uw Passport. Wacht dus niet langer, maar voorzie uw toestel van een Passport screen protector.

Vragen over Passport accessoires?

Heeft u vragen over de Passport accessoires die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze productexperts van de klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over de producten en vragen over compatibiliteit te beantwoorden. Besteld en betaald u uw Passport accessoires nog voor 18:00, dan zorgen wij dat het dezelfde dag nog verzonden wordt! Ook betaald u binnen Nederland geen verzendkosten.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor BlackBerry Keyone hoesjes, BlackBerry Motion hoesjes en BlackBerry Priv hoesjes.

Klik hier voor de resultaten