Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Nu Open!

BlackBerry 8900 Curve Hoesjes en Screen Protectors

BlackBerry 8900 Curve accessoires

Alle BlackBerry 8900 Curve accessoires

Voor de BlackBerry 8900 Curve biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een 8900 Curve hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een 8900 Curve hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw 8900 Curve oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde BlackBerry 8900 Curve

Een nieuwe 8900 Curve is een mooie 8900 Curve. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw BlackBerry 8900 Curve er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw BlackBerry 8900 Curve toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze 8900 Curve hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

BlackBerry 8900 Curve screen protector

Een krasje op uw 8900 Curve is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw BlackBerry 8900 Curve komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een 8900 Curve screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de 8900 Curve screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw BlackBerry 8900 Curve moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de BlackBerry 8900 Curve batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw 8900 Curve op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw BlackBerry 8900 Curve ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw 8900 Curve niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de BlackBerry 8900 Curve accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u 8900 Curve accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de BlackBerry 8900 Curve accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor BlackBerry Keyone hoesjes, BlackBerry Priv hoesjes en BlackBerry Passport hoesjes.

Klik hier voor de resultaten