Uw winkelmand
is leeg

Asus ZenPad 8 Hoesjes en Screen Protectors

Asus ZenPad 8 accessoires

Alle Asus ZenPad 8 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Asus ZenPad 8. Of u nu op zoek bent naar een ZenPad 8 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Asus ZenPad 8 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Asus ZenPad 8

Om te zorgen dat de ZenPad 8 er als nieuw uit blijft zien, is een ZenPad 8 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de ZenPad 8 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de ZenPad 8. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte ZenPad 8 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een ZenPad 8 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de ZenPad 8, maar geeft uw ZenPad 8 ook een stijlvol uiterlijk. Een Asus ZenPad 8 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een ZenPad 8 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Asus ZenPad 8 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment ZenPad 8 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw ZenPad 8 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment ZenPad 8 opladers!

Verzenden en service van de ZenPad 8 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van ZenPad 8 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Asus ZenPad 8 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige ZenPad 8 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Asus Zenfone 3 (5.5) hoesjes, Asus ZenPad 10 hoesjes en Asus Zenfone 4 Max 5.5 ZC554KL hoesjes.

Klik hier voor de resultaten