Asus Zenfone Zoom S Hoesjes en Screen Protectors

Asus Zenfone Zoom S accessoires

Alle Asus Zenfone Zoom S accessoires

Voor de Asus Zenfone Zoom S biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Zenfone Zoom S hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Zenfone Zoom S hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Zenfone Zoom S oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Asus Zenfone Zoom S

Een nieuwe Zenfone Zoom S is een mooie Zenfone Zoom S. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Asus Zenfone Zoom S er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Asus Zenfone Zoom S toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Zenfone Zoom S hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Asus Zenfone Zoom S screen protector

Een krasje op uw Zenfone Zoom S is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Asus Zenfone Zoom S komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Zenfone Zoom S screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Zenfone Zoom S screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Asus Zenfone Zoom S moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Asus Zenfone Zoom S batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Zenfone Zoom S op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Asus Zenfone Zoom S ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Zenfone Zoom S niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Asus Zenfone Zoom S accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Zenfone Zoom S accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Asus Zenfone Zoom S accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Asus ZenFone 5 hoesjes, Asus ZenFone 3 Max (5.5) hoesjes en Asus ZenFone 5Z hoesjes.

Klik hier voor de resultaten