Uw winkelmand
is leeg

Asus Memo Pad 8 Hoesjes en Screen Protectors

Asus Memo Pad 8 accessoires

Alle Asus Memo Pad 8 accessoires

Voor de Asus Memo Pad 8 biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Memo Pad 8 hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Memo Pad 8 hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Memo Pad 8 oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Asus Memo Pad 8

Een nieuwe Memo Pad 8 is een mooie Memo Pad 8. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Asus Memo Pad 8 er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Asus Memo Pad 8 toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Memo Pad 8 hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Asus Memo Pad 8 screen protector

Een krasje op uw Memo Pad 8 is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Asus Memo Pad 8 komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Memo Pad 8 screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Memo Pad 8 screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Asus Memo Pad 8 moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Asus Memo Pad 8 batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Memo Pad 8 op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Asus Memo Pad 8 ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Memo Pad 8 niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Asus Memo Pad 8 accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Memo Pad 8 accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Asus Memo Pad 8 accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Asus Zenfone 3 (5.5) hoesjes, Asus ZenPad 10 hoesjes en Asus ZenFone 3 Max (5.5) hoesjes.

Klik hier voor de resultaten