Uw winkelmand
is leeg

Asus Google Nexus 7 2 Hoesjes

U heeft onlangs de Asus Google Nexus 7 2 gekocht en wilt deze natuurlijk zo optimaal mogelijk beschermen. Doormiddel van een hoesje kunt u deze tablet prima beschermen tegen alle soorten van beschadigingen. Zodra u de Asus Google Nexus 7 2 in veel van onze hoesjes plaatst blijven alle externe functies van de tablet gewoon beschikbaar. Let wel op dat dit niet het geval is voor alle hoesjes. Bekijk daarom de beschrijving van ieder hoesje of dit het geval is.

GSMpunt.nl biedt u een ruim assortiment aan op het gebied van hoesjes voor uw Asus Google Nexus 7 2. Wij bieden u hoesjes aan in de vorm van siliconen hoesjes tot TPU hoesjes en van Flip case hoesjes tot wallet case hoesjes.

Waarom zou u bij GSMpunt.nl uw hoesjes voor uw Asus Google Nexus 7 2 aanschaffen? GSMpunt.nl is gespecialiseerd op het gebied van accessoires voor Smartphones en Tablets. Op trustpilot kunt u onze beoordelingen zien over onze webshop: www.trustpilot.nl. Mocht u een hoesje zoeken dat nog niet op onze website staat? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice, wij zullen er dan alles aan doen om dit hoesje voor u op de website te zetten.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met venster
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina

Het beste Asus Google Nexus 7 2 hoesje

Wist u dat wij binnen ons assortiment meer dan 10.000 verschillende telefoonhoesjes hebben? Voor vrijwel iedere telefoon en tablet hebben wij op maat gemaakte hoesjes. Daarbij mogen Asus Google Nexus 7 2 hoesjes uiteraard niet ontbreken! Middels een stoer/lief/leuk/fraai hoesje maakt u uw telefoon helemaal eigen. Een hoesje is de perfecte accessoires om uw Asus Google Nexus 7 2 een persoonlijk tintje te geven en biedt goede bescherming tegen schade.

De Asus Google Nexus 7 2 hoesjes binnen ons assortiment zijn te verkrijgen in diverse prijsklassen en van een groot aantal bekende merken. Bij ons bent u dus ook aan het juiste adres voor een goedkoop Google Nexus 7 2 hoesje. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u altijd een hoesje zult vinden dat bij u past. Zo profiteert u bij GSMpunt altijd van een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding als het om Asus Google Nexus 7 2 hoesjes gaat!

Bescherm uw Asus Google Nexus 7 2!

We doen alles met onze telefoon. De tijd dat we enkel belden met onze telefoons ligt achter ons en bij veel dagelijkse handelingen halen we voordeel uit de ontelbare mogelijkheden die telefoons tegenwoordig bieden. Daardoor is niets vervelender dan wanneer bijvoorbeeld het scherm van een smartphone gebarsten is. Voorkom dat uw Asus Google Nexus 7 2 beschadigd raakt en verleng de levensduur van uw telefoon middels een bijpassend telefoonhoesje.

Uiteraard gebruikt iedereen zijn telefoon op een geheel andere manier en in compleet andere situaties. Daarom vindt u bij ons veel verschillende type Asus Google Nexus 7 2 hoesjes. Bij het selecteren van een hoesje is het dus belangrijk om goed van te voren te bepalen waar u het toestel voor wilt beschermen. Wilt u uw telefoon alleen beschermen tegen krassen, dan is de relatief simpele bescherming van een hard plastieken back cover voldoende. Wilt u uw Asus Google Nexus 7 2 liever beter beschermen, dan is een flip cover, full protect of waterdichte cover wellicht een betere keuze.

Asus Google Nexus 7 2 case, cover of hoesje

Vaak horen we dat mensen op zoek zijn naar een Google Nexus 7 2 case, cover of hoesje. Maar wat is nou eigenlijk het verschil? Het is maar net hoe jij het wil noemen. Er is niet echt een richtlijn voor het gebruik van de namen. Bij cover wordt snel gerefereerd aan een backcover om de achterkant te beschermen. Case wordt eerder gebruikt bij hoesjes als een flip case of een book case.

Google Nexus 7 2 wallet case, flip case of backcover?

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten cases, covers en hoesjes voor de Asus Google Nexus 7 2. Zo vindt u bijvoorbeeld een wallet case, book case, flipcase, flipcover of backcover voor de Google Nexus 7 2. Vaak krijgen we de vraag welke van deze cases de beste bescherming biedt. Dit hangt natuurlijk af van de situatie waarin de case wordt gebruikt. In een handtas kan het bijvoorbeeld erg handig zijn om een book of wallet case te gebruiken. Voor mensen die de Google Nexus 7 2 voornamelijk gebruiken in de thuis of werk omgeving kan een transparante siliconen of tpu Google Nexus 7 2 backcover of bumper weer de perfecte uitkomst zijn. Elk type case kan jouw Asus Google Nexus 7 2 beschermen, het is precies wat jij in een hoesje zoekt!

Eigen stijl Google Nexus 7 2 hoesje

Een hoesje zorgt niet alleen meer voor bescherming, het is ook een fashion item geworden. Door een zwart, gouden, transparant of gekleurd hoesje om de Google Nexus 7 2 te gebruiken maakt u het toestel meer eigen. Vaak zien we tegenwoordig dat een hoesje bij de outfit moet passen, of de kleur moet matchen met de handtas van leer. Andere mensen willen liever een hardcase met een leuke print er op.

Eenvoudig uw Asus Google Nexus 7 2 hoesje vinden

Het grote aanbod Asus Google Nexus 7 2 hoesjes kan overweldigend lijken. Gelukkig is het bij ons eenvoudig om de beste Asus Google Nexus 7 2 hoes te vinden dat bij u past. Zo kunt u onder meer gebruik maken van de handige filters op deze pagina. De filters maken het mogelijk om het assortiment te filteren op type, materiaal, merk, kleur, levertijd en nog veel meer. Mocht u vragen hebben over de Asus Google Nexus 7 2 hoesjes binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om even contact met onze klantenservice op te nemen.

Klik hier voor de resultaten